خبر فوری: پ‌ک‌ک کنگره دوازدهم خود را با موفقیت برگزار کرد

جامعه اسلامی کوردستان قتل‌عام علویان را محکوم کرد

جامعه اسلامی کوردستان (CÎK) قتل‌عام جامعه علوی در سوریه را محکوم کرد.

جامعه اسلامی کوردستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «قتل‌عام جامعه علوی در سوریه، وحشیگری علیه زنان و کودکان، صرفا یک جنگ نیست، بلکه دشمنی مذهبی است. این ذهنیت همان ظلمی است که دیروز داعش به کوردها، کوردهای ایزدی، اعراب مخالف، مسیحیان و بسیاری از جوامع با باورداشت‌های مختلف روا داشت. اکنون همان تفکر تاریک، آراسته شده و با ظاهری 'جدید' دوباره به صحنه آمده است.»

جامعه اسلامی کوردستان با بیان اینکه کشتن یک انسان بی‌گناه در اسلام مانند کشتن تمام بشریت است، افزود: «ظلم به هر کس که روا شود، سکوت کردن (در قبال آن) نیز گناه است. اگر امروز سکوت کنیم، فردا نوبت به باورداشت‌های دیگر و مردم دیگر می‌رسد. بیایید شریک ظلم نشویم، در برابر ظالم، هر که باشد، بایستیم.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «در برابر این وحشیگری، لازم است همه مسلمانان، هر کسی که خود را انسان می‌داند، سازوکارهای بین‌المللی حقوق بشر، نهادهای مذهبی و هر فرد با وجدان مبارزه کنند. فراموش نکنیم که این سکوت ظلم علیه جامعه علوی را افزایش خواهد داد، در برابر این ظلم باید اعتراض کنیم.»