قدردانی ی‌ژ‌ک-آلمان و KON-MED از مردم و تمامی نهادهایی که برای نوروز فرانکفورت زحمت کشیدند

ی‌ژ‌ک-آلمان و KON-MED از نهادهایی که برای برگزاری نوروز فرانکفورت زحمت کشیدند و همچنین کوردستانیانی که با حضور و شور و شوق خود از فراخوان تاریخی رهبر آپو حمایت کردند، قدردانی کرده و تاکید کردند.

کنفدراسیون جوامع کوردستانی آلمان (KON-MED) و اتحادیه زنان آلمان (ی‌ژ‌ک-آلمان)، در رابطه با جشن نوروز در شهر فرانکفورت که کوردستانیان و دوستان آنان از بیش از ۱۶۰ نقطه آلمان در آن حضور یافتند، بیانیه‌ای منتشر کردند.

در این بیانیه با اشاره به برگزاری جشن‌های پرشور نوروز در کوردستان و سراسر جهان اعلام شد: «میلیون‌ها نفر به ویژه زنان و جوانان که در میادین گردهم آمدند، برای دموکراسی، صلح و آزادی جسمانی رهبر آپو فریاد برآوردند. میلیون‌ها نفر که با روحیه نوروز به میادین آمدند، باری دیگر نشان دادند که هیچ نیرویی نمی‌تواند در مقابل خلقی که به آزادی ایمان دارد ایستادگی کند. پس از فراخوان تاریخی رهبر آپو، مردم ما به ویژه زنان و جوانان اراده خود را در نوروز به نمایش گذاشته و باری دیگر نشان دادند که آنان از فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک رهبر آپو حمایت می‌کنند. در این روزهایی که در روندی تاریخی به سر می‌بریم، شور و شوق نوروز از ۸ مارس در میادین به نمایش گذاشته شده و باری دیگر تاکید شد که آزادی جسمانی رهبر آپو برای دموکراسی و صلح اجتناب‌ناپذیر است. جشن‌های نوروزی که با شعار «آزادی تو آزادی ما است» برگزار شد، روحیه و شور و شوقی فراوان به کوردها به ویژه زنان بخشید. همچنین میادین نوروز نشان داد که باید همه نیروهای خلق کورد بر اساس اتحاد رفتار کنند.»

در ادامه بیانیه ضمن قدردانی از مردم و تمامی نهادهایی که برای برگزاری نوروز فرانکفورت زحمت کشیدند، اعلام شد: «قول می‌دهیم که با نیرو و اراده‌ای که از میادین نوروز گرفته‌ایم، برای مبارزات آزادی و دموکراسی خلق خود و در راستای ایجاد جامعه دموکراتیک در پرتو فلسفه «ژن ژیان آزادی» تلاش کنیم، با شعار «آزادی تو آزادی ما است» به روند پیش رو و آزادی رهبر خود نیرو بخشیم و بر این اساس شایسته خلق خود گردیم.»