46امین گروه کُرد به تحصن «آزادی برای اوجالان» مقابل شورای اروپا ادامه‌دادند

46امین گروه کُرد به تحصن «آزادی برای اوجالان» مقابل شورای اروپا ادامه‌دادند

تحصن کردها برای «آزادی رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان» در شهر استراسبورگ فرانسه در 46امین هفته خود همچنان ادامه دارد. 46امین گروه از شهروندان کرد که از شهر برلین آلمان آمده بودند, بجای گروه قبلی, به تحصن ادامه دادند.

گروه قبلی تحصن‌کنندگان کرد از شهر هانوور به استراسبورگ آمده بودند. «یلدز آکتاش» عضو گروه متحصنین اظهار داشت که رهایی دموکراتیک و پروژه حیات آزاد هم‌اکنون مطرح گشته و گفت در چنین برهه‌ای از مرحله چاره‌یابی دموکراتیک, ادامه تحصن برای آزادی اوجالان و زندانیان سیاسی, نقش مهمتری دارد.

«محرم» یکی دیگر از متحصنین هم گفت که پشتیبانی و حمایت خلق‌کرد از رهبرشان, عبدالله اوجالان به معنی اهمیت دادن به مسئله آزادی خود است.وی افزود که برای آزادی خلق‌کرد و ملت‌ها, مرحله کنونی یک فرصت بسیار مناسب است. محرم از همه کردها خواست که از تحصن آنها حمایت کنند.