7 نماینده مجلس ترکیه و بایدمیر دست به اعتصاب‌غذای نامحدود زدند

7 نماینده مجلس ترکیه و بایدمیر دست به اعتصاب‌غذای نامحدود زدند

گلتن کشاناک, از روسای مشترک حزب صلح و دموکراسی اعلام کرد هرچند دولت ترکیه تمامی راه‌های چاره‌یابی را مسدود سازد, اما برای اینکه در داخل و خارج از زندان مرگ‌ انسان‌ها روی ندهد, به مبارزات و مقاومت‌های خود در خیابان‌ها ادامه خواهند داد. کشاناک از تمامی انسان‌های صاحب وجدان و دموکرات خواست که در قبال مرگ زندانیان سکوت نکنند. وی اعلام کرد که 7 تن از نمایندگان مجلس ترکیه همراه با عثمان بایدمیر شهردار «آمد» دست به اعتصاب غذا می‌زنند.

گلتن کشاناک از روسای مشترک حزب صلح و دموکراسی در خصوص اعتصاب‌غذای نمایندگان مجلس ترکیه و عضو حزب صلح و دموکراسی, در ساختمان مرکزی «کنگره جامعه دموکراتیک» در شهر آمد نشستی خبری برگزار کرد. کشاناک دیگر زمانی برای انتظار باقی نمانده و هرثانیه و دقیقه که می‌گذرد, خطر مرگ زندانیان را تهدید می‌کند و باید این این پس مدام در میادین حضور داشته باشیم.

60 روز است تقلی می‌کنیم اما دولت سکوت اختیار کرده

کشاناک اذعان داشت که 60 روز است اعتصاب‌غذا ادامه دارد و برای پذیرش مطالبات زندانیان به هر دری زده شده است. کشاناک گفت:«مطالبات زندانیان عین مطالبات ما است. ما 60 روز است که به هر صورت ممکن در تقلی‌ هستیم اما دولت سکوت اختیار کرده. ما در میادین و خیابان‌ها , در مجلس و هر مکان مربوطه‌ای برای چاره‌یابی مسئله تلاش کردیم. خواستیم گردهمایی‌هایی در میادین و شهرها برگزار کنیم و وجدان انسان‌ها را بیدار سازیم. اما تمامی راهپیمایی‌ها و فعالیت‌های با با ممانعت پلیس دولت مواجه شد. با گاز اشکاور به ما حمله‌ور شدند. ما بخاطر اینکه مرگی روی ندهد, فریادمان را برآوردیم و به خیابان‌ها ریختیم.»

کشاناک افزود که علی‌رغم فشارها و سرکوبگری‌های دولت, اما حتی یک گام عقب‌نشینی نخواهیم کرد. ما بازهم برای حل مسئله از طرق صلح‌آمیز و دموکراتیک در میادین خواهیم بود.

کشاناک گفت که از امروز به بعد 7 نماینده مجلس و عثمان بایدمیر شهردار شهر «آمد» دست به اعتصاب غذای نامحدود می‌زنند.

اسامی نمایندگانی که دست به اعتصاب‌غذا می‌زنند: گلتن کشاناک از روسای مشترک حزب صلح و دموکراسی, آیسل توغلوک از روسای مشترک کنگره جامعه دموکراتیک, امینه آینا نماینده مجلس, سباحت تونجل, اوزدال اوچار, سری ثریا اوندر, عادل کورت و عثمان بایدمیر شهردار شهر «آمد».