بازداشت 21 فعال سیاسی کرد در سه شهر شمال کردستان

بازداشت 21 فعال سیاسی کرد در سه شهر شمال کردستان

در شهر آدانا نیروهای امنیتی رژیم ترکیه صبح امروز به خانه شماری از شهروندان و فعالان کرد حمله بردند و 11 عضو «حزب صلح و دموکراسی» را بازداشت کردند. در شهرستان «بیرچوک» استان اورفا 5 تن و در شهر مرسین هم 5 تن دیگر بازداشت شدند.

نیروهای امنیتی رژیم ترکیه صبح امروز در شهرستان میسیس از توابع شهر آدانا به خانه شماری از شهروندان کرد حمله ‌کردند و پس از تفتیش کامل خانه‌هایشان, در موجود 11عضو حزب صلح و دموکراسی را بازداشت کرده و به مرکز فرماندهی ارتش در آدانا منتقل کردند.

همچنین در شهرستان بیرچوک استان اورفا هم در پی حمله پلیس ترک «خلیل یاوزل, خلیل جیلان, نوری دمیر و 2 تن دیگر» که به اسامی آنها اشاره نشده بازداشت شدند.

در ادامه موج بازداشت فعالان و سیاستمداران کرد در شمال کردستان, پلیس ترکیه در شهر مرسین هم به خوابگاه دانشجویان حمله بردند . این درحالی بود که میان دانشجویان میهن‌دوست و دموکرات با دانشجویان نژادپرست درگیری روی داده بود . پلیس هم در این ارتباط پنج تن را بازداشت کرد.