HPG: تمامی شرکت‌های وابسته به فواد چلیک را آماج حملاتمان قرارمی‌دهیم

HPG: تمامی شرکت‌های وابسته به فواد چلیک را آماج حملاتمان قرارمی‌دهیم

فرماندهی نیروهای گریلای HPG در ایالت درسیم اعلام کرد:«شخصی به نام فواد چلیک در شهرهای مختلف کردستان بویژه درسیم دارای شرکت‌های بسیاری در زمینه‌های مختلف ساختمانی, الکترونیکی و غیره هست. چلیک و شرکت‌هایش مورد هدف حملات نظامی ما قرار خواهد گرفت».

در اطلاعیه‌ای که توسط فرماندهی نیروهای گریلای « HPG» در ایالت درسیم صادر شده, آمده:«شخصی به نام فواد چلیک در شهرهای مختلف کردستان بویژه شهر درسیم دارای شرکت‌های بسیاری در زمینه‌های ساختمانی, الکترنیکی و غیره است. چلیک و شرکت‌هایش مورد هدف حملات نظامی ما قرار خواهد گرفت. چنانچه مشاهده می‌شود, آنها با توسل به این شرکت‌ها به فعالیت‌های نظامی و ضدگریلایی می‌پردازند. در چارچوب آن فعالیت‌هایشان اقدام به راه‌سازی در مناطق کوهستانی کردستان می‌کنند. همچنین با استفاده از کامیون‌های غیرنظامی نیرو و مهمات نظامی برای ارتش انتقال می‌دهند و دست به فعالیت‌های جاسوسی می‌زنند».

در ادامه اطلاعیه آمده:«علی‌رغم اینکه بارها هشدار داده‌ایم, اما این شخص دست از این اقداماتش برنداشته, لذا از هم‌اکنون تمامی شرکت‌های آن شخص که به لحاظ نظامی و مدنی به ارتش و دولت اشغالگر ترکیه خدمت می‌کنند, مورد هدف حملات نظامی ما قرار خواهد گرفت. اشخاص و کسانی که با او همدست بوده و برای او کار می‌کنند, باید از او جدا شوند. ما از خلق‌مان می‌خواهیم که در این زمینه هوشیارانه و آگاهانه عمل کند».