جمعی از زندانیان سیاسی کورد در ایران: تنها راه, آزادی اوجالان و ملت‌کورد است

جمعی از زندانیان سیاسی کورد در ایران: تنها راه, آزادی اوجالان و ملت‌کورد است

جمعی از زندانیان سیاسی کورد در زندانهای ایران در ارتباط با چهاردهمین توطئه بین‌الدولی 15 فوریه که علیه رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان, صورت گرفت, بیانیه‌ای صادر کرده و ضمن محکوم ساخت این توطئه, تنها راه را «آزادی اوجالان» می‌دانند.

جمعی از زندانیان سیاسی کورد در زندان‌های ایران و شرق کردستان, طی صدور بیانیه‌‌ای توطئه بین‌الدولی 15 فوریه توسط قدرت‌های جهانی را محکوم ساخته و می‌گویند:«با فرا رسیدن چهاردهمین سالگرد توطئه بین‌المللی علیه رهبر خلق کورد و با نگاهی گذرا به تحولات خاورمیانه و انقلاب‌های مردمی که زمینه آگاهی هر چه بیشتر ملتهای منطقه را فراهم نموده است، هر روز چهره واقعی حکومتهای دیکتاتوری و حامیان آنان را آشکاتر نموده و ادعای دروغین آنان مبنی بر دموکراسی و حقوق بشر را به شعاری پوشالی تبدیل کرده است. اتحادیه اروپا و آمریکا که خود را سردمدار این شعارها می‌شناسانند، در طول دهه‌های گذشته برای ملت کرد یادآوری توطئه‌های بین‌المللی علیه رهبر جنبش آزادی‌خواهی کورد و ترور مبارزان و رهبران خود در دل به اصطلاح دموکراسی‌های غربی می‌باشد و ترور سکینه جانسز، فیدان دوغان و لیلا شایلمز ، ابعاد این توێئە بین‌المللی را بیش از پیش آشکار می‌کند.»

تنها راه غذرخواهی, آزادی اوجالان است

در ادامه بیانیه آمده:« ولی خلق کورد با هوشیاری هرچه تمامتر صحنه را برای دشمنان خالی نکرده بلکه با سازماندهی نهادهای مدنی و سیاسی حلقەهای پایدار ناگسستنی با رهبری را مستحکم‌تر کرده و این امر سبب شده تا بار دیگر دشمنان ملت راه ایمرالی را در پیش گرفته و رهبر خلق کورد  را به عنوان اراده سیاسی ملت پذیرا شوند که این خود نشانه خنثی شدن توطئه های قدرتهای منطقەای و فرامنطقەای می‌باشد.ولی تنها با آزاد شدن رهبر خلق کورد و به رسمیت شناختن حقوق اساسی ملت کورد می‌توانند عذرخواهی کرده و از مادران داغدیده از این توطئه ها, برای خود طلب آمورزش نمایند.»