اعلام حمایت سازمان "زنان برای صلح" سوئد از اعتصاب کنندگان کرد

اعلام حمایت سازمان "زنان برای صلح" سوئد از اعتصاب کنندگان کرد

یکی از سازمان‌های صلح سوئد به نام "زنان برای صلح" با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنها از اعتصاب غذای زندانیان کرد که 60 روز از آن سپری می‌شود حمایت کرده و از دولت ترک خواستند تا مطالبات زندانیان را قبول کند.

در این بیانیه اظهار شد که وضعیت سلامتی اعتصاب کنندگان خطرناک می‌باشد و برای جلوگیری از ادامه اعتصاب خواستند تا مطالبات مشروع زندانیان مورد قبول واقع شود.

در این بیانیه اظهار شد که حق تدریس و همچنین حق دفاع از خود به زبان مادری یکی از حقوق ابتدایی انسان است و برای اینکه در ترکیه اسلحه‌ها ساکت شوند از هر دو طرف خواست تا مذاکرات را آغاز کنند.

زنان صلحجو خاطر نشان ساختند که مسئله اصلی ترکیه مسئله کرد است و بیان داشتند که باید موانع سد راه چاره‌یابی هموار شوند.

این سازمان برای انجام صلح از حکومت حزب عدالت و توسعه خواست تا دست از سیاست‌های فشار و ظلم برداشته و خواسته‌های تدریس و حق دفاع از خود به زبان مادری را قبول داشته تا موانع سدراه صلح هموار شود.