مسائل مادی تنها انگیزه نظامیان ترک برای مشارکت در جنگ علیه کردها

مسائل مادی تنها انگیزه نظامیان ترک برای مشارکت در جنگ علیه کردها

در درگیری 22 آگوست در شمزینان که 18 نظامی مزد بگیر طی آن کشته شدند، مقادیری غنایم جنگی و اسناد نظامی به دست نیروهای گریلا افتاد. این اسناد نشان می دهد تنها انگیزه نظامیان ترک از شرکت در جنگ کردستان مسائل مادی است نه مسائلی همانند پرچم و میهن.

اسناد بدست آمده از جمله کارتهای بانکی مشخص می کند که تنها انگیزه یگانهای ویژه ارتش ترکیه از مشارکت در جنگ کردستان مسائل مادی می باشد. در این اسناد دستمزد و مزایای این گروه از نظامیان ارتشی در حین جنگ و درگیریها و در قبال کشتن هر گریلا معین شده است .بر اساس این اسناد یگانهای ویژه ارتش با توجه به ساعات خدمت خود حقوق دریافت می کنند.

همچنین در این اسناد آمده است که نظامیان ترکیه در قبال موفقیتهای جنگی و کشتن گریلاها مبالغی نیز به عنوان پاداش دریافت می کنند.

در یکی از این اسناد آمده است، در صورتی که هر یک از این نظامیان در حین درگیریها کشته یا نقص عضو پیدا کند، مبلغ 13 هزار دلار به عنوان خسارات به وی یا ورثه وی پرداخت می شود.

مطالعه این اسناد روشن می کند که تنها انگیزه نظامیان ارتش ترک از شرکت در جنگ و کشتار مردم در کردستان مسائل مادی است، نه انگیزه هایی همانند پرچم، میهن و ملت.