مولوی عبدالحمید: تکرار شعار وحدت تا زمانی که پشتوانه عملی نداسته باشد سودی ندارد

مولوی عبدالحمید: تکرار شعار وحدت تا زمانی که پشتوانه عملی نداسته باشد سودی ندارد

مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان با اشاره به آغاز هفته وحدت، اتحاد مسلمانان را از ضروریات و نیازهای جامعه برشمرد و گفت : وحدت با شعار و آرزو محقق نمی شود. تکرار شعار وحدت و موعظه برای اتحاد مسلمانان تا زمانی که پشتوانه عملی نداشته باشد سودی نخواهد داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنی آنلاین، مولوی عبدالحمید امام جمعه‌ اهل سنت زاهدان که در جمع نمازگزاران  در مراسم نماز جمعه ششم بهمن در این شهر سخن می گفت، با اشاره به سال‏روز ولادت پیامبر و آغاز هفته وحدت، خاطرنشان کرد که‌ اگر مسلمانان با هم متحد نباشند، دشمنان اسلام از راه تفرقه، که کم هزینه ترین راه به جای تهاجم نظامی است، مسلمانان را به جان هم انداخته و منافع خود را تامین می کنند.

گفتنیست پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی، به‌ ابتکار آیت اله‌ منتظری از دوازدهم ربیع الاول تا هفدهم این ماه که‌ به‌ روایت مسلمانان سنی و شیعه‌ ایام ولادت پیامبر اسلام است، هفته‌ وحدت نامگذاری شده‌ است.

مولوی عبدالحمید در اشاره‌ به‌ وحدت مسلمانان گفت: وحدت با شعار و آرزو محقق نمی شود. تکرار شعار وحدت و موعظه برای اتحاد مسلمانان تا زمانی که پشتوانه عملی نداشته باشد سودی نخواهد داشت. وحدت زمانی محقق می شود که ما در عمل در کنار یکدیگر قرار بگیریم و نگاه همه ما نسبت به یکدیگر عادلانه و یکسان باشد.

مولوی عبدالحمید بار دیگر با انتقاد از سیاستهای حکومت در نگاه به اقلیتها و اهل تسنن اظهار داشت: درخواست جامعه اهل سنت ایران از رهبران و مسئولان نظام، مراجع عالیقدر شیعه و دستگاههای دولتی این است که نگاه آنان نسبت به همه شهروندان و از جمله اهل سنت نگاهی یکسان باشد و تبعیض و تفاوتی میان شیعه و سنی وجود نداشته باشد؛ و در استخدام‏ها و واگذاری مسئولیت‏ها تفاوتی میان شیعه و سنی قائل نشوند.

مولوی عبدالحمید در پایان گفت، همه ما با هر مذهب و دیدگاهی درون دایره اسلام قرار داریم و عزت ایران و اسلام را می خواهیم. استحکام نظام جمهوری اسلامی و پایداری انقلاب با اجرای عدالت میسر است. پیام اهل سنت به عنوان شهروندان ایران اسلامی، که خواهان وحدت و امنیت ملی هستند، این است که باید نگاهها تغییر کرده و یکسان باشند و آزادی‏های مذهبی مصرح در قانون اساسی حفظ شوند. زمانی که شیعه و سنی در ایران به اتحاد واقعی برسند می توانیم برای سایر ملت‏های مسلمان نیز الگوی عملی باشیم؛ و این اتحاد با برقراری عدالت و یکسان نگری قابل تحقق است.