نگرانی عفو بین‌الملل از ادامه درگیری‌ها در حلب

نگرانی عفو بین‌الملل از ادامه درگیری‌ها در حلب

درگیری‌ها در شهر حلب، در شمال سوریه تشدید شده و گلوله‌باران مواضع مخالفان مسلح از سوی نیروهای دولتی همچنان ادامه دارد.

نیروهای وفادار به بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه درصدد آن هستند که کنترل مناطقی را که در اختیار مخالفان مسلح است، در دست گیرند.

گزارش‌های ضد و نقیضی در این باره منتشر شده و خبرهایی که در مورد تصرف یکی از این مناطق توسط ارتش منتشر شده بود، توسط مخالفان تکذیب شده است.

خشونت‌ها در سوریه در حالی ادامه دارد که سازمان عفو بین الملل، از گروه های حقوق بشری نگرانی فزاینده خود را نسبت به وضعیت غیرنظامیان در شهر حلب بیان کرده است.

گزارش عفو بین الملل می گوید انتشار تصاویر ماهواره ای از شهر حلب، نشان از وجود ششصد حفره در چند کیلومتری این شهر است که به احتمال قوی، گلوله باران و استفاده از سلاح های سنگین عامل ایجاد آنها بوده است.

دو طرف اخیرا در شهر عندان در نزدیکی حلب درگیر بودند.

این سازمان حقوق بشری می گوید هر دو طرف، هم دولت سوریه و هم مخالفان مسلح، به دلیل ناکامی در دفاع از جان غیرنظامیان، باید از لحاظ کیفری پاسخگو باشند.

عفو بین‌الملل می گوید هر حمله به غیرنظامیان، مستند خواهد شد تا افراد مسبب آن پاسخگو شوند.

فعالان مخالف دولت سوریه می گویند در درگیری‌های روز چهارشنبه، ۸ اوت، تا کنون ۱۲ نفر در حلب کشته شده اند.

آنها می گویند روز سه‌شنبه نیز در سراسر سوریه ۲۲۵ نفر کشته شدند.

شایان ذکر است که هنوز آماری دقیق و موثق از میزان تلفات در سوریه دردست نیست.