مارتین شولز, رئیس پارلمان اروپا طی نامهای اعلام کرد که اعتصابغذای زندانیان کرد در ترکیه به وضعیتی وخیم پاگذاشته است. شولز اذعان داشت که در خصوص اعتصاب غذا نامهای به «سعدالله ارگین» وزیر دادگستری ترکیه نوشته است.
شولز یادآور گردید که چند نماینده کرد مجلس ترکیه هم جزو زندانیان اعتصابکننده در زندانهای ترکیه میباشند. وی افزود:«آنچه بیشتر من را نگران میسازد, این است که وضعیت تندرستی اعتصابیون درخطر است, درحالی که اقدام آنها خشونتطلبانه نیست». شولز گفت امیدوار است که مقامات ترکیه در زمینه بهبودی وضعیت تندرستی زندانیان اقداماتی پزشکی انجام دهند.
وی همچنین یاد آور شد که مطرح ساختن مسئله «دفاع از خود به زبان کردی در محاکم قضایی» در مجلس ترکیه بسیار مهم است, اما برای اینکه مسئله از طریق دیالوگ چارهیابی شوداز اعتصابیون خواست که به اعتصاب خود پایان دهند.