نمایندگان مجلس آلمان: زیان‌های ناشی از ممنوعیت علیه PKK متوجه همه خواهد بود

نمایندگان مجلس آلمان: زیان‌های ناشی از ممنوعیت علیه PKK متوجه همه خواهد بود

نمایندگان حزب چپگرای آلمان خشونت مأموران پلیس آلمان علیه کردها در 20امین جشنواره بین‌المللی فرهنگ و هنر کردی که در تاریخ 8 سپتامبر در شهر مانهایم آغاز شد را به شدت محکوم کردند. «اولا جلپک» از اعضای مجلس فدرال آلمان اظهار داشت که نتایج ممنوعیت‌هایی که علیه حزب کارگران کردستان اعمال می‌شود،‌ به ضرر همگان می‌باشد و در ادامه خواست تا این ممنوعیت‌ها لغو شوند.

تحریک‌های مأموران پلیس آلمان در روز شنبه در 20امین جشنواره بین‌المللی فرهنگ و هنر کردی که در شهر مانهایم آلمان با عنوان «آزادی برای اوجالان» برگزار شد،‌ بحث‌برانگیز شد. آنچه بیش از همه قابل توجه می‌باشد این است که مطبوعات آلمان گزارش دادند که «کردها 80 مأمور پلیس آلمان را زخمی کرده‌اند» و اشاره‌ای به شرکت کنندگانی که در حمله مأموران آلمان زخمی شده‌اند، نکرده‌اند.

اولا جلپک از اعضای مجلس فدرال آلمان در رابطه با درگیری‌هایی که در این جشنواره میان پلیس آلمان و جوانان کرد روی داد بیانیه‌ای صادر کرد و بیان داشت که دلیل این درگیری میان پلیس آلمان و کردها تنها مسئله PKK است. وی در ادامه اظهار داشت که ممنوعیتی که علیه این حزب اعمال می‌شود, نه تنها مانعی برای کسب حقوق سیاسی کردهای مقیم آلمان است، بلکه به همان اندازه که به ضرر کردها می‌باشد، زیان‌هایی را نیز برای پلیس آلمان دربردارد. این نماینده حزب چپگرای آلمان در ادامه چنین بیان کرد:

در اتحادیه اروپا تنها کشور آلمان است که این ممنوعیت را اعمال می‌کند

"حکومت آلمان و مقامات امنیتی کشور بایستی دیگر بر این امر آگاه باشند که حزب کارگران کردستان از حمایت بخش بزرگی از کردها برخوردار است. بخش بزرگی از کردهای مقیم آلمان،‌ از قربانیان جنگی است که در کردستان جریان دارد، یا یکی از نزدیکانشان در صفوف گریلا هستند و یا در زندان‌های ترکیه به سر می‌برند. به همین خاطر بایستی در جشنواره مانهایم برای نظرات این حزب جایگاهی قائل شوید.

آلمان تنها کشوری است که در اتحادیه اروپا ممنوعیت علیه حزب کارگران کردستان را اعمال می‌کند. هرچند که این ممنوعیت به مدت 19 سال است که علیه این حزب در جریان است, اما PKK روزبه‌روز در آلمان قویتر می‌شود. این حقیقت در گزارش سازمان دفاع از قانون اساسی نیز اظهار شده بود. این موضع دولت آلمان که به بهانه حزب کارگران کردستان بر کردها تحمیل می‌دارد، حقوق سیاسی بیش از 800 هزار کردی که در آلمان زندگی می‌کنند را نقض می‌کند".

هایک هانزل از اعضای مجلس ایالت بادن-ورتمبرگ نیز که به 20امین جشنواره بین‌المللی فرهنگ و هنر کردی دعوت شده بود نیز در این رابطه بیان داشت که در مطبوعات آلمان و بیانیه‌های پلیس تنها از مأموران پلیس زخمی در این درگیری بحث می‌شود و این موضع مطبوعات را محکوم کرد. وی در ادامه گفت: "در این درگیری بسیاری از شرکت کنندگان در جشنواره زخمی شدند،‌ اما به آنها توجه نمی کنند. این رویداد خشونت آمیز و موضع پلیس شهر مانهایم را محکوم می‌کنم".