پانصد و نوزدهمین شماره ماهنامه سَرخوبون منتشر شد

ماهنامه سرخوبون، پانصد و نوزدهمین شماره خود را با درج کامل «فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک» رهبر آپو در صفحه اول منتشر کرد.

سرخوبون

پانصد و نوزدهمین شماره ماهنامه سرخوبون منتشر شد. این ماهنامه که «فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک» رهبر آپو را در صفحه اول خود منتشر کرده است، شامل مقالاتی از دوران کالکان، علی حیدر کایتان، مجلس پژاک، جمال شریک و شیار آمد می‌باشد.

دوران کالکان، عضو کمیته اجرایی پ‌ک‌ک، در مقاله‌ای که به بررسی فراخوان رهبر آپو می‌پردازد، به ضرورت درک صحیح و کافی این فراخوان اشاره می‌کند. دوران کالکان با نقل قول از رهبر آپو، نقش پ‌ک‌ک را در دوره تاسیس تا به امروز شرح می‌دهد و در ادامه می‌نویسد: «رهبر آپو در ارزیابی‌های خود در اوت ۱۹۹۸ به این نتیجه رسید که وضعیت 'نه پیروزی و نه شکست' است و این برای هر دو طرف رخ داده است، یک وضعیت پات وجود دارد، جنگ راه حل نیست و منجر به تکرار می‌شود، اصرار و تکرار زیاد در جنگ برای هر دو طرف منجر به فرسودگی می‌شود و به هر دو طرف آسیب می‌رساند و خطرناک است، و به این نتیجه رسید که تغییر این وضعیت ضروری است و در این مورد گفت که 'به عنوان جنبش سوسیالیستی، وظیفه بر عهده ماست' و پ‌ک‌ک را مسئول دانست و نوشت که 'پ‌ک‌ک به عنوان یک جنبش پیشرو باید مسئولیت خود را انجام دهد. '»

فراخوان رهبر آپو، فراخوان ایجاد عصر زنان ماست

مجلس پژاک نیز در مقاله‌ای با عنوان «فراخوان رهبر آپو، فراخوان ایجاد عصر زنان ماست»، فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. مجلس پژاک در این مقاله می‌نویسد: «ما به عنوان پژاک، این فراخوان را به عنوان مانیفست جامعه دموکراتیک تلقی کردیم. ما مسئول موفقیت روند آغاز شده با این فراخوان و مخاطب اصلی آن هستیم. با این آگاهی و احساس، همه ما باید با ارتقای سطح آزادی در خود، با تلاش بیشتر برای انجام انقلاب شخصیتی، انقلاب ذهنیتی که به تعویق افتاده یا از آن دست کشیده‌ایم و به حال خود رها کرده‌ایم، خود را برای عصر آزادی با رهبری آماده کنیم. در واقع، ضرورت، جوهره و هدف پژاک شدن برای هر زن همین است.»

حقیقت راه و انقلاب آزادی

علی حیدر کایتان در بخش دوم مقاله خود با عنوان «حقیقت راه، انقلاب آزادی» که در شماره قبلی ماهنامه آغاز شده است، به توصیف انسان قوی می‌پردازد. علی حیدر کایتان دولت را لعنت هوش تحلیلی که در دروغ عمیق شده است، ارزیابی می‌کند و با بررسی جوامع و افراد با رویکردهای ایدئولوژیک، این نکته را مطرح می‌کند که «ایدئولوژی خود زندگی است، چگونه زندگی می‌کنید.»

در شماره این ماه مجله، بخش دوم از مجموعه مقالات «بحران خاورمیانه و راه حل مدرنیته دموکراتیک» برگرفته از دفاعیات رهبر آپو، به موضوع «جنگ‌های مدرنیته در خاورمیانه و نتایج احتمالی آن» می‌پردازد. در این مقاله، وضعیتی که تمام بازی‌های دولت-ملت قدیم و جدید، خاورمیانه را به آن کشانده‌اند، به تصویر کشیده می‌شود. وضعیت خاورمیانه که در نتیجه اقدامات انجام شده تحت عنوان «مشکلات را حل می‌کنیم، دیپلماسی صفر مشکل را اعمال می‌کنیم» مشکلات آن بزرگ‌تر و لاینحل‌تر شده است، به صورت ساختاری مورد بررسی قرار می‌گیرد و تحلیل تاریخی این موضوع که ناشی از دولت-ملت‌گرایی است، ارائه می‌شود.

شهدای هلبجه و قامشلو

موضوع شهدای هلبجه و قامشلو با نویسندگی جلال آمد با عنوان «(یاد آنها) در انقلاب آزادی کوردستان زنده است» در پانصد و نوزدهمین شماره ماهنامه به چاپ رسیده است. جمال آمد در مقاله‌اش بیان می‌کند که نسل‌کشی‌های انفال و هلبجه توسط نظام سرمایه‌داری جهانی و هژمونی آن به دست صدام انجام شده و هدف از آن، از بین بردن مبارزه آزادی و دموکراسی مردم کوردستان بوده است.

ادراک و عملیات ادراکی

جمال شریک، عضو کمیته مرکزی پ‌ک‌ک، در مقاله‌ای با عنوان «ادراک و عملیات ادراکی»، به بررسی انحصارات رسانه‌ای ایجاد شده توسط دولت آ‌ک‌پ می‌پردازد. شریک نقش انحصارات رسانه‌ای در تعیین جامعه و زندگی سیاسی را همراه با نقش آن‌ها در قوه قضاییه، مقننه و مجریه مورد ارزیابی و تحلیل قرار می‌دهد.

فرصت‌های تاریخی و وظایف ما در برابر مبارزه متحد

شیار آمد در مقاله‌ای با عنوان «فرصت‌های تاریخی و وظایف ما در برابر مبارزه متحد»، تاکید می‌کند که اولین اقدام انقلابی علیه نظام باید در حوزه ذهنیت باشد. در ادامه می‌نویسد: «اگر انحصار ایدئولوژیک شکسته شود، پایه اصلی نظام شکسته شده و درهای موفقیت باز خواهد شد.»