راهپیمایی کردهای دربسیه برای محکوم ساختن حملات رژیم بعث به اشرفیه
راهپیمایی کردهای دربسیه برای محکوم ساختن حملات رژیم بعث به اشرفیه
راهپیمایی کردهای دربسیه برای محکوم ساختن حملات رژیم بعث به اشرفیه
در شهر دربسیه غرب کردستان به منظور محکوم ساختن قتلعام محله اشرفیه حلب, حملات رژیم بعث و به منظور حمایت از مبارزان ی.پ.گ هزاران نفر دست به راهپیمایی زدند.
در شهر دربسیه غرب کردستان به منظور محکوم ساختن قتلعام محله اشرفیه حلب, حملات رژیم بعث و برای اعلام حمایت از مبارزان ی.پ.گ و خلقکرد در آن محله, هزاران نفر مقابل مسجد «السلطان» تجمعکرده و راهپیمایی را آغاز کردند. این راهپیمایی در ساعت 14 روز گذشته آغاز شد و در چندین خیابان شهر ادامه یافت. راهپیمایان پلاکاردهایی با عنوان «اشرفیه تنها نیست» را حمل کردند.
«نومان عربو» رئیس مجلس خلق در شهر دربسیه طی سخنانی اذعان داشت که حملات رژیم بعث علیه محله اشرفیه, در عین حال حمله به همه خلقکرد در غرب کردستان است و آن حملات را بشدت محکوم ساخت. وی همچنین مقاومتگریهای مبارزان ی.پ.گ و خلق اشرفیه را درود گفت.
عربو در خاتمه سخنانش توطئه بینالمللی 15 فوریه علیه رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان را محکوم ساخت و از خلقکرد در دربیسه خواست که در روز 15 فوریه مقابل «خانه ملت» تجمع کنند و این توطئه را محکوم سازند.
«جودی احمد» عضو جنبش جوانان انقلابی و «گلی علی» عضو نهاد زبان کردی هم سخنانی ایراد کرده و قتلعام محله اشرفیه حلب توسط رژیم بعث سوری را محکوم ساختند.