روانه کردن 5 کامیون کمک از شهر آمد به غرب کردستان
روانه کردن 5 کامیون کمک از شهر آمد به غرب کردستان
روانه کردن 5 کامیون کمک از شهر آمد به غرب کردستان
کمکهایی که در شهر آمد شمال کردستان برای کردهای غرب کردستان جمعآوری شده بود, با استفاده از 5 کامیون به غرب روانه شد. «زبیده زمرد» رئیس تشکیلات حزب صلح و دموکراسی در شهر آمد, عثمان بایدمیر شهردار کلانشهر آمد, اشرف گولر معاون رئیس جامعه دموکراتیک, سلیم کاراباناوغلو شهردار ینیشهر, یوکسل باران شهردار باغلار, تورکی گولتکین معاون شهردار سور و شماری دیگر از مقامات نهادها و سازمانها در حین بارگیری کامیونها حضور یافتند.
این کامیونها در محلات کاراویل, دسوپ بارگیری شده و در سومرپارک کاروانی تشکیل داده و روانه غرب کردستان شدند. این کمکها شامل: 46 تن آرد, 44 هزار و 76 لیتر شیر, 9 تن ماکارونی, لوبیا, شیر کودکان و غیره است.
عثمان بایدمیر از اعضای کمپین جمعآوری کمکها قدردانی کرد و یاد آور شد که این کمپین ادامه خواهد یافت. وی افزود:« ما انتظار داریم که خلقمان در شهر آمد, کارخانهداران و اصناف کمکهای بیشتری ارایه دهند. »