شمال‌کردستان/ جانباختن یک نوجوان بر اثر انفجار مین در گه‌ور

شمال‌کردستان/ جانباختن یک نوجوان بر اثر انفجار مین در گه‌ور

در محل یک پایگاه سیار نیروهای ارتش ترکیه که آن را ترک کرده بودند, مینی باجای‌مانده منفجر شد و یک نوجوان 14 ساله به نام «مقداد چاوماک» جان خود را از دست داد.

در منطقه «دوستگی» شهرستان «گه‌ور» استان جولمرگ شمال کردستان, در تپه «رامان» در نزدیکی روستای «گلورت» در محل پایگاه سیار ارتش ترکیه که هم‌اکنون آن را ترک کرده‌اند,  مینی منفجر شد. این انفجار موجب زخمی‌شدن یک نوجوان 14 ساله کُرد به نام «مقداد چاوماک» شد. روستائیان به محل انفجار رفته و آن نوجوان زخمی را با پای پیاده 5 کیلومتر به جاده اصلی رساندند و به بیمارستان منتقل کردند, اما بر اثر شدت جراحات در بیمارستان گه‌ور جان‌باخت. دادستانی جمهوری هم در این زمینه تحقیقاتی آغاز کرد.

سه روز قبل هم انفجاری روی داده بود

در 21 می هم در حومه پایگاه «یشیل‌تاش» واقع در روستای «شتازن» شهرستان گه‌ور یک نوجوان 17 ساله به نام «ابراهیم کارتال» که چوپان بود, روی مین رفت که بشدت زخمی شد و به بیمارستان منتقل شد.