اصلاح طلبان ایران اوایل زمستان مجمع برگزار می‎کنند

اصلاح طلبان ایران اوایل زمستان مجمع برگزار می‎کنند

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در ایران گفته است که گروه‌های سیاسی اصلاح طلب اوایل زمستان سال جاری خورشیدی مجمع برگزار می کنند.

نجفقلی حبیبی، سخنگوی این شورا به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفته است که "مجمع بزرگ اصلاح طلبان در روزهای ۲۷ و ۲۸ دی ماه در تهران برگزار می شود."

به گفته آقای حبیبی این تصمیم در جریان جلسه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گرفته شده که یکشنبه شب بیست و یکم آبان در تهران برگزار شده است.

آقای حبیبی گفته است که در این جلسه موضوع "حضور فعال اصلاح‌طلبان در عرصه سیاسی کشور پس از تصویب به کمیته سیاسی شورا ابلاغ شد."

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، شامل تشکل‌ها و احزاب اصلی اصلاح‌طلب ایران است که با هدف تصمیم گیری مشترک و تنظیم نحوه عمل این طیف سیاسی تشکیل شده است.

در ماه های اخیر برخی از چهره های جریان اصلاحات خواستار حضور پررنگ تر در فضایی سیاسی و اجتماعی ایران شده اند. از جمله محمدرضا خاتمی، دبیرکل پیشین حزب مشارکت، یکی از تشکل های اصلی سیاسی اصلاح‌طلبان گفته بود که حضور این طیف نباید محدود به انتخابات و مسائل سیاسی باشد.

گروهی از اصلاح طلبان هم می گویند در صورت "تمایل حکومت و فراهم شدن شرایط انتخابات آزاد"، در رقابت های ریاست جمهوری سال آینده حاضر خواهند شد.

اصلاح طلبان شرایط انتخابات آزاد را آزادی زندانیان سیاسی و عدم دخالت سازمان یافته یا تقلب در انتخابات توصیف می کنند. در حال حاضر میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو نفر از نامزدهای انتخابات پیشین در حبس خانگی به سر می برند.