سرکوب اعتراضات مردمی در روستاهای آذربایجان

سرکوب اعتراضات مردمی در روستاهای آذربایجان

"نیروهای یگان ویژه با حمله به اعترضات مردم بی‌دفاع در روستاهای "موتالیق" , "قالا کندی" و "آبش احمد" واقع در شهرستان کلیبر آذربایجان موجب مجروح شدن عده‌ای از شهروندان شدند ."

به ‌گزارش نوروز تی‌وی به نقل از هرانا، فردی سپاهی و نماینده پیشین مجلس با همکاری مافیای اقتصادی سپاه از مدت‌ها قبل اراضی روستائیان را غصب کرده و ساختمان جدیدی برای آبگرم "موتالیق" در‌‌‌همان اراضی احداث نموده است.

در پی مراجعه استاندار برای افتتاح ساختمان جدید ،اهالی روستا ‌به اصرار موفق به ملاقات با استاندار شدند و ازعواقب افتتاح این ساختمان و تاثیر بد اقتصادی آن با وی گفتگو کردند.

استاندار گفته که در احداث ساختمان فوق هیچ نقشی نداشته و دستوری برای توقف آن نیز نمی‌تواند صادر کند. در حین این ملاقات و درگیری لفظی، نیروهای یگان ویژه با باتوم به مردم حمله کرده و با شلیک گاز اشک آور و گلوله‌های پلاستیکی باعث ایجاد رعب و وحشت در میان کودکان و زنان روستا‌های بخش "آبش احمد" می‌شوند. در این حمله شماری زخمی شده و کودکان بسیاری نیز هنوز از تأثیرات گاز اشک آور رنج می‌برند.

گزارش فوق حاکیست که افراد مجروح این حادثه از ترس دستگیری و برای مداوای خود به مراکز بهداشتی شهرهای مجاور پناه برده‌اند.با گذشت چند روز هنوز بخش آبش احمد در محاصره نیروهای یگان ویژه قرار داشته و جو امنیتی شدیدی بر این مناطق حاکم شده است.