سیامند معینی: مبارزه سیاسی، اجتماعی و دموکراتیک پژاک نادیده گرفته میشود
سیامند معینی عضو مجلس پژاک در گفتگویی با سایت اخبار روز ضمن اشاره به اینکه فعالیت این حزب بعد از کنگره چهارم بیشتر در بعد سیاسی ایدئولوژیک و سازماندهی نیروهای خلق بوده است
سیامند معینی عضو مجلس پژاک در گفتگویی با سایت اخبار روز ضمن اشاره به اینکه فعالیت این حزب بعد از کنگره چهارم بیشتر در بعد سیاسی ایدئولوژیک و سازماندهی نیروهای خلق بوده است
سیامند معینی عضو مجلس پژاک در گفتگویی با سایت اخبار روز ضمن اشاره به اینکه فعالیت این حزب بعد از کنگره چهارم بیشتر در بعد سیاسی ایدئولوژیک و سازماندهی نیروهای خلق بوده است از برداشت و دید نادرست رسانههای ایرانی نسبت به مبارزات کردستان و بخصوص پژاک انتقاد کرد.
سیامند معینی در مصاحبەای با اخبار روز تاکید کرد با تاسیس جامعه دمکراتیک و آزاد شرق کوردستان (کودار)” خود را برای مبارزه با سیستم دیکتاتوری ایران آماده کرده ایم اما رسانه های ایرانی در منعکس کردن اخبار کردستان هیچ مسئولیتی را تقبل نکرده و در انعکاس اخبار مربوط به کردستان کمکاری کردهاند. متاسفانه برداشت و دید نادرست رسانه های ایرانی نسبت به مبارزات کردستان و بخصوص پژاک وجود دارد که آن را تنها در بعد نظامی دیده و ابعاد سیاسی و اجتماعی و دمکراتیک مبارزه را نادیده گرفته اند.
سیامند معینی افزود: بعد از روی کار آمدن روحانی، او سعی کرد چهره ای متفاوت از خود نشان دهد که بتواند زیرکانه مردم را فریب دهد، اما با انتخاب یونسی به عنوان دستیار ویژه ی خود در امور اقلیتهای دینی و مذهبی و مسئله ملیتها که پیشینه ای امنیتی دارد زودتر دست خود را رو کرد. در مدت زمامداری روحانی اعدام ها بیشتر شده و فضای امنیتی در کشور و بخصوص در کردستان و بلوچستان بیشتر شده و هر گونه نفس آزادیخواهی را در گلو خفه کرده است. سیاست کلان در مورد کردستان، سیاستی امنیتی است و تصمیم گیری در مورد ملل ایران فراتر از اختیارات روحانی است.
معینی در پاسخ به سئوالی در رابطه با گفتگوها با حکومت ایران تاکید کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران هیچگونه گفتگویی یا مذاکره ای نداریم. احزاب دیگر بر مبنای سیاست خودشان، ارتباطات خود را تنظیم می کنند. ما بر این باوریم که هر نوع مذاکره ای که در ارتباط با کردستان باشد، هیچکدام از احزاب کردی به تنهایی مشروعیت مذاکره را ندارند و لزوم اتحاد عمل در این مورد و شکلی از هیئت نمایندگی کرد ضروری است.
عضو مجلس پژاک افزود : ما تا به حال هیچگونه حسن نیتی از طرف جمهوری اسلامی ایران در رابطه با درخواست های خلق کرد ندیده ایم و هیچ روزنه ای برای حل مشکلات خلق کرد باز نشده است. با ذهنیت و در چارچوب ولایت مطلقه فقیه چاره سازی حل مشکلات و مسائل دمکراتیک امکان پذیر نیست. ایران راه حل سیاسی را تا به حال مقبول ندانسته و با زبان حمله و توپ باران مناطق مرزی و اعدام جوانان مبارز سعی کرده هر نوع اراده ای را در هم بشکند. ولی ما امروز می توانیم هر نوع گستاخی رژیم را جواب داده و از خلق خود دفاع کنیم.