تداوم حملات ارتش ترکیه در شمال کردستان

تداوم حملات ارتش ترکیه در شمال کردستان

بنا به گزارش‌های رسیده, در منطقه بستا واقع در استان شرناخ شمال کردستان, ارتش ترکیه تدارک حمله‌ای گسترده بااستفاده از شمار زیادی سرباز و هلیکوپتر جنگ را می‌بیند. حملات نیروهای ارتش ترکیه در کوهستان «تندورک» واقع در میان شهرهای وان و آگری آغاز شده است.

ادعا می‌شود که هنگ 23 مرزی ارتش ترکیه در مرز استان شرناخ با جنوب کردستان, نیروهای ویژه موسوم به سوگوت و شنوبای برای انجام حملاتی زمینی و هوایی گسترده آماده می‌شوند. گفته می‌شود که ارتش ترکیه به مزدوران محلی فشار می‌آورد که در این حملات شرکت کنند. منابع محلی می‌گویند که مزدوران محلی با این درخواست ارتش مخالفت کرده‌اند و نمی‌خواهند در حملات شرکت کنند.

حملات ارتش در کوهستان تندورک

در کوهستان تندورک واقع در میان شهرهای آگری و وان با شرکت هزاران سرباز حملاتی نظامی گسترده آغاز شده است. بنا به گزارش‌هایی که شب گذشته از منطقه «گیادین» استان آگری به دستمان رسیده, نیروهای ارتش بسوی حومه روستای «توتک» واقع در دامنه کوهستان «تندورک» به حرکت درآمده‌اند. نیروهای ویژه و کماندویی با استفاده از خودروهای زرهی در این حملات شرکت کرده‌اند. همچنین این نیروها به وسیله‌ای به نام «پالت» مجهز هستند که بر روی برف توانایی حرکت را دارد. این حملات همچنان ادامه دارد.