تداوم حملات سیاسی در اروپا و حملات نظامی در ترکیه علیه کردها

تداوم حملات سیاسی در اروپا و حملات نظامی در ترکیه علیه کردها

در اروپا علیه کردها حملاتی تحت کنترل فرانسه که با ترکیه پیمان همکاری امنیتی امضا کرده, صورت گرفت و 23 شهروند کرد بازداشت شدند. در شمال کردستان هم ارتش ترکیه در بسیاری مناطق به حملات نظامی دست زده است.

در شهر تولوس و بردوخ فرانسه در 12 فوریه حملاتی همزمان توسط پلیس انجام گرفته و طی آن 17 شهروند کرد بازداشت شدند. این حملات به دستور دادستانی «مقابله با ترور» و توسط پلیس مقابله با ترور و پلیس منطقه بوردوخ صورت گرفت.

بنا به گزارش‌ها افراد بازداشت شده به پاریس منتقل می‌شوند و ادعا شده که همه آنها به اتهام «جمع‌آوری کمک مالی برای پ.ک.ک» در مارس 2012 بازداشت شده‌اند.

همچنین در اسپانیا هم 6 شهروند کرد به همان اتهام بازداشت شدند. 4 تن در مادرید, 1 تن در کاتالونی و 1 تن هم در بارسلون بازداشت شده‌اند. وزارت کشور اسپانیا اعلام کرد که این حملات با هماهنگی و همکاری فرانسه صورت می‌گیرد و ادعا کرد که اتهام آن افراد جمع‌آوری کمک مالی است. در همان روز در آلمان هم یک سیاستمدار کرد که در زندان بسر می‌برند, تحت بازجویی قرار گرفت. این موج  حملات هنگامی صورت گرفت که احمد داوداوغلو وزیر خارجه ترکیه به پاریس سفر کرد و با لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه دیداری انجام داد. در همان روز اردوغان کشورهای اروپایی را به «حمایت از تروریسم» متهم کرد.

تداوم حملات نظامی در شمال کردستان

از طرف دیگر در شمال کردستان ارتش ترکیه در بسیاری مناطق حملاتی را از 12 فوریه آغاز نموده است. بنا به گزارش منابع محلی , شمار زیادی خودروی نظامی و نیروی ویژه همراه با بسیاری از مزدوران محلی به آن مناطق اعزام شده‌اند و شماری هلیکوپتر هم از آنها پشتیبانی می‌کنند. در 13 فوریه هم در منطقه لیجه آمد و موش حملات نظامی آغاز شد . صبح امروز هم صدای شلیک گلوله و درگیری به گوش رسیده است.

در منطقه شرناخ شمال کردستان هم حملاتی گسترده آغاز شده و منابع محلی می‌گویند روز گذشته از فرماندهی لشکر مرزی شماری هلیکوپتر کبرا و اسکورسکی به پرواز درآمده‌اند.

جنگ و آشتی بطور همزمان غیرممکن است

ارتش ترکیه حملات نظامی خود را علیه گریلاهای کرد افزایش داده, روستاهای منطقه دفاعی مدیا را بمباران می‌کند. این درحالی است که عوامفریبانه ادعای صلح می‌کند.

کارایلان: اینگونه, مسئله کرد چاره‌یابی نمی‌شود

مراد کارایلان ریاست شورای رهبری ک.ج.ک در مصاحبه با خبرگزاری فرات در 12 فوریه در خصوص این حملات گفته بود:«همه روزه مناطق دفاعی مدیا را بمباران می‌کنند. هر روز در شمال کردستان دست به حملات نظامی می‌زنند, اما نمی‌توانند نقاط استقرار رفقای ما را تثبیت کنند. درصدد وارد ساخته ضربه‌ای سنگین به ما هستند. آنها می‌گویند تا در دست گریلاها اسلحه باشد, حملات را متوقف نمی‌سازند. من هم آشکارا می‌گویم تا زمانی که این حملات ادامه یابند, گریلا هم دست به عملیات نظامی خواهدزد. مشخص است که دولت جانبدار چاره‌یابی مسئله کرد نیست».

کارایلان کشورهای اروپایی و آمریکا را مورد انتقاد قرار داد و اعلام کرد که امروزه شاید دولت ترکیه با کمک برخی کردها جنگ را تداوم می بخشد. کارایلان گفت اگر این کردها از ترکیه حمایت نکنند, آن دولت هم از خشونت دست برمی‌دارد.