تاریخ تکامل انسان مجددا بازنویسی می‌شود

تاریخ تکامل انسان مجددا بازنویسی می‌شود

اخیرا در شرق آفریقا فسیلی جدید از استخوان‌های انسان یافت شد که متعلق به انسان‌های ماقبل باستان یعنی 2 میلیون سال پیش است. پس از این کشف, دانشمندان و تاریخ‌شناسان اذعان می‌دارند که باید تاریخ تکامل انسان مجددا بازنویسی گردد.

دانشمندان فسیل‌هایی مربوط به انسانهای 2 میلیون سال قبل را یافتند. یکی از این دو فسیل در شرق دریای ترکانا در کشور کنیا یافته شده که برخی ویژگی‌های آن از هموارکتوسها که پیشینیان انسان قلمداد می‌شوند, متفاوت‌تر است.

مطابق آزمایشات صورت گرفته بر روی این فسیل‌های و اسکلت‌های انسانی 2 میلیون‌ساله که آن را «1470» نامیده‌اند, سر آنها دراز بوده و صورتشان موزون و مغ آنها نیز بزرگتر بوده. انسان‌های نوع «هموهابیلس » و «هموارکتوس» این ویژگی‌ها را ندارند. اما بخاطر اینکه دارای دندان «قاقوت» نبوده, نمی‌توان آن را نوعی متفاوت نامید.

پس از یافتن فسیل «1470» دو فسیل دیگر یافت شدند که دارای دندان‌ بوده‌اند و این امر موجب شده که مورد آزمایش قرار گیرند. بنا به گزارشی که در مجلی «ناتوره» منتشر شده, پس از آزمایش بر روی فسیل 1470 دانشمندان پذیرفتند که یک نوع انسان متفاوت می‌باشد و آن را «رودولفنسیس» نامیدند.

فرد سپور, از محققین انستیتوی ماکس پلانک, در مصاحبه با مجله ناتوره گفت که «همورودولفنسس» گیاه‌خوار بوده. سپور خاطرنشان ساخت که این نوع از انسان هم با نوع «هموارکتوسلا» هم‌عصر بوده است.