نیروهای گریلا شب گذشته در سه منطقه هینی، پیران و فارقین از توابع استان آمد چندین عملیات انجام دادند.
بنا به گزارشهای منابع ترکیه، شب گذشته ساعت 22:30 به وقت محلی در حوالی مرکز امنیتی منطقه هینی، میان نیروهای گریلا و سربازان ارتش ترک نبردهای شدیدی روی داد، در اینباره ادعا شده است که سه تن از نیروهای گریلا جان خود را از دست دادهاند.
همچنین اظهار شده است که نیروهای گریلا 2 خودروی زرهی ارتش را در کمین خود گرفتار کردهاند، هنوز مشخص نشده است که در این رویداد که در ساعت 01:00 انجام گرفت، تلفاتی در برداشته یا نه. بنا به گزارشها در برخی از مناطق درگیریها کماکان ادامه دارد.
همچنین گفته میشود که در شهر فارقین نیز یک بمب کنارجادهای هنگام عبور خودروهای مأموران پلیس منفجر شده است. هنوز تلفات این انفجار اعلام نشده است.