دمشق قراردادی به ارزش هفت میلیارد دلار با شرکتهای آمریکا، قطر و ترکیه امضا کرد
حکومت دمشق با هدف بازسازی عرصه برق که در دوران جنگ آسیب دیده است، قراردادی به ارزش هفت میلیارد دلار با کنسرسیومی از شرکتهای آمریکایی، قطری و ترکیهای امضا کرد.
حکومت دمشق با هدف بازسازی عرصه برق که در دوران جنگ آسیب دیده است، قراردادی به ارزش هفت میلیارد دلار با کنسرسیومی از شرکتهای آمریکایی، قطری و ترکیهای امضا کرد.
این قرارداد با حضور احمد الشرع، رئیس جمهور موقت سوریه، و توماس باراک، نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور سوریه، در کاخ ریاست جمهوری سوریه در دمشق امضا شد.
به گفته مقامات دمشق، در این قرارداد تولید ۵۰۰۰ مگاوات برق پیشبینی شده است و این امر به معنای تامین ۵۰ درصد از برق مورد نیاز این کشور میباشد.
فراخوان برای امضای «توافقنامه عدم تجاوز» با اسرائیل
همچنین نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه توماس باراک، دمشق را به امضای توافقنامه «عدم تجاوز» با اسرائیل فراخواند.
این دیپلمات ایالات متحده آمریکا در گفتگو با شبکه العربیه عربستان سعودی گفت: «مشکل میان سوریه و اسرائیل قابل حل است و این امر با گفتگو آغاز خواهد شد.»
شایان ذکر است که توماس باراک امروز، پنجشنبه، سفارت آمریکا را در دمشق پس از ده سال تعطیلی، بازگشایی کرد. توماس باراک در جریان بازگشایی سفارت اعلام کرد: «فقط باید با یک توافق عدم تجاوز شروع کنیم.»