در حملات هوایی به طالبان در پاکستان ۱۱ نفر کشته شدند

در حملات پهپادی که طالبان را در غرب پاکستان هدف قرار داد، حداقل ۱۱ نفر از جمله دو زن و سه کودک جان باختند.

حمله هوایی به طالبان

به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک مقام ارشد پلیس که خواست نامش فاش نشود، در اظهاراتی اعلام کرد که شب جمعه «سه حمله پهپادی» در خیبر پختونخوا در مرز افغانستان، جایی که خشونت‌ها در ماه‌های اخیر افزایش یافته است، انجام شد. ادعا شد که در این حملات، «مخفیگاه‌های طالبان پاکستان» هدف قرار گرفته است.

این مقام مسئول اظهار داشت: «اما ما متوجه شدیم که در میان قربانیان دو زن و سه کودک نیز حضور دارند.»

گفته می‌شود که مردم محلی اجساد قربانیان را در اعتراض به این حادثه در جاده رها کردند.

باریستر محمد علی سیف، سخنگوی دولت ایالتی، با دفاع از این موضوع که منطقه کوهستانی مورد هدف توسط طالبان به عنوان مخفیگاه استفاده می‌شده است، ادعا کرد: «چندین تروریست ارشد خنثی شده‌اند.»

سیف با افزودن اینکه «اطلاعات بعدی نشان داد که غیرنظامیان غیرمسلح در نزدیکی محل حملات حضور داشته‌اند»، اظهار داشت: «مرگ افراد بی‌گناه، از جمله زنان و کودکان، تاسف‌بار است.»

جنبش طالبان پاکستان (TTP) که برای جنگیدن در کنار طالبان حاکم در افغانستان آموزش دیده و ایدئولوژی آنها را به اشتراک می‌گذارد، در اواسط ماه مارس «کمپین سالانه بهار ۲۰۲۵» خود را اعلام کرد. TTP در بیانیه‌ای مطبوعاتی، نیروهای نظامی را با «کمین، حملات هدفمند، حملات انتحاری و حملات» تهدید کرد.

یک منبع پلیس روز شنبه اعلام کرد که طالبان در همان ایالت، ۷ سرباز را که در حال انجام عملیات ضد حمله بودند، کشته‌اند. به گفته همین منبع، در جریان درگیری چند ساعته، ارتش با هلیکوپتر ۸ عضو طالبان را کشت و ۶ سرباز نیز زخمی شدند.

بر اساس آمار خبرگزاری فرانسه، از اول ژانویه تاکنون، بیش از ۱۹۰ نفر، که بیشتر آنها از نیروهای امنیتی بودند، در عملیات گروه‌های مسلح که در خیبر پختونخوا و بلوچستان علیه دولت می‌جنگند، کشته شده‌اند.

از زمان بازگشت طالبان به قدرت در افغانستان در اوت ۲۰۲۱، حملات به ویژه در پاکستان افزایش یافته است.

اسلام‌آباد، دولت جدید کابل را به سکوت در برابر شبه‌نظامیانی متهم می‌کند که با پناه گرفتن در خاک افغانستان، برای حملات به پاکستان برنامه‌ریزی می‌کنند.

دولت طالبان این اتهامات را رد می‌کند و پاکستان را به پناه دادن به هسته‌های «تروریستی» در خاک خود متهم می‌کند و به ویژه به شاخه منطقه‌ای داعش اشاره می‌کند.

مرکز مطالعات و تحقیقات امنیتی در اسلام‌آباد تخمین می‌زند که سال ۲۰۲۴ در پاکستان تقریبا مرگبارترین سال در ده سال گذشته بوده و بیش از ۱۶۰۰ نفر، که تقریبا نیمی از آنها از نیروهای امنیتی بوده‌اند، کشته شده‌اند.