تصویر

فراخوان ج‌دک-سوئیس و ی‌ژک-سوئیس برای راهپیمایی تاریخی در استراسبورگ

ج‌دک-سوئیس و ی‌ژک-سوئیس برای شرکت در راهپیمایی در سالگرد توطئه بین‌المللی علیه رهبر آپو در ۱۵ فوریه ۱۹۹۹، که در استراسبورگ برگزار خواهد شد، فراخوان دادند.

راهپیمایی استراسبورگ علیه توطئه بین‌المللی امسال با دوره‌ای مصادف است که انتظار می‌رود رهبر آپو پیامی تاریخی ارائه دهد.

تدارکات برای شرکت در راهپیمایی و تجمع در بسیاری از کشورهای اروپایی سرعت گرفته است.

فراخوانی قدرتمند نیز از سوئیس، یکی از نزدیک‌ترین کشورها به استراسبورگ، صادر شد.

جامعه دموکراتیک کوردها در سوئیس (ج‌دک-سوئیس) و اتحادیه زنان کورد در سوئیس (ی‌ژک-سوئیس) با فراخوانی همگان را به شرکت در کنش استراسبورگ دعوت کردند.

دیلان چتین کایا، رئیس مشترک ج‌دک-سوئیس، در بیانیه‌ای گفت: «امروز بیش از هر زمان دیگری به الگوی راه‌حل رهبری که الگویی برای رهایی از تاریکی خاورمیانه ارائه می‌دهد، نیاز داریم.»

دیلان چتین کایا افزود: «رهبر ما نیروی فکری و اخلاقی این روند در خاورمیانه است. ما نیز به عنوان نهادهای مدنی در سوئیس، در ۱۵ فوریه در استراسبورگ خواهیم بود. ما همه مردم و خلق‌ها را به شرکت در کنشی که در ۱۵ فوریه در استراسبورگ انجام خواهیم داد، دعوت می‌کنیم.»

سلما سورَر، سخنگوی ی‌ژک-سوئیس نیز در فراخوان خود برای کنش استراسبورگ گفت: «همانطور که می‌دانیم، رهبر ما ۲۷ سال پیش اسیر و زندانی شد. ۲۶ سال از این اسارت گذشته و وارد بیست و هفتمین سال آن می‌شویم. هر چه سریع‌تر باید رهبر ما به صورت جسمانی در میان مردم و زنانمان آزاد باشد. برای این منظور فراخوان می‌دهیم. مردم ما، دوستانمان، به ویژه زنان و جوانان، همگی در ۱۵ فوریه در استراسبورگ گرد هم آییم. رهبر ما خط قرمز ماست. ایشان نور (چراغ) کوردستان است. همگی با هم صدای خود را بلند کنیم. بدون رهبری زندگی نمی‌شود.»

حاکم هوتیتی از کمیته پژاک در سوئیس نیز با بیان اینکه رهبر آپو رهبر همه کوردستان است، گفت: «رهبر آپو رهبر همه کوردستان است. آزادی کوردستان در گرو آزادی اوجالان می‌‌باشد. اگر رهبر آپو آزاد باشد، همه زندانیان آزاد می‌شوند. به همین دلیل کوردهای چهار بخش کوردستان که در اروپا زندگی می‌کنند، باید در استراسبورگ باشند.»

فراخوان از جنبش فرهنگ و هنر (TEV-ÇAND) در سوئیس

کاوا اورمیه، هنرمند، از جنبش فرهنگی TEV-ÇAND در سوئیس، با تأکید بر اهمیت امسال برای آزادی رهبر آپو، همگان را به استراسبورگ دعوت کرد. اورمیه اظهار داشت: «امسال سال مهمی برای آزادی جسمانی رهبری است. ما به عنوان هنرمندان TEV-ÇAND همه مردم خود را به شرکت در کنش ۱۵ فوریه در استراسبورگ دعوت می‌کنیم. من معتقدم که مردم ما با عزم راسخ در این کنش شرکت خواهند کرد. مقاومت مردم ما در کوردستان و همچنین مقاومت رهبر آپو در زندان برای ما چراغ راه بوده است. ما از پیر و جوان، همه مردم خود را به شرکت در این مبارزه شرافتمندانه دعوت می‌کنیم.»