جمع بندی همایش زنان شنگال: زنان از فرمان ٧٤ انتقام میگیرند
جمع بندی همایش زنان شنگال اعلام شد و در آن آمده است که زنان با شعار ‘ژن، ژیان، ئازادی’ متحد شده و در برابر انواع خشونت و حکومتی ایستاده و مبارزات آزادی زنان را ترویج میدهند.
جمع بندی همایش زنان شنگال اعلام شد و در آن آمده است که زنان با شعار ‘ژن، ژیان، ئازادی’ متحد شده و در برابر انواع خشونت و حکومتی ایستاده و مبارزات آزادی زنان را ترویج میدهند.
جمع بندی همایش زنان شنگال اعلام شد و در آن آمده است که زنان با شعار ‘همراه ژن، ژیان، ئازادی به سوی انقلاب زنان’ به پیشگامی جنبش آزادی زنان ایزدی (TAJÊ) برگزار شد.
این همایش در تاریخ ٢٣ آوریل با حضور ٣٥٠ نماینده و تعداد زیادی از زنان ایزدی و عرب و تعدادی مهمان از بغداد، باشور کوردستان و آلمان حضور داشتند، تعدادی از مهمانان نیز کە قصد شرکت در این همایش را داشتند، از سوی دولت عراق برایشان مشکل ایجاد شدە بود.
سوزدار اوستا، یکی از اعضای کمیته اجرایی ک.ج.ک از طریق یک پیام ویدئویی، در این همایش شرکت کرد. در این پیام با اشارە بە این کە برای زنان مهم است که خود را در چارچوب افکار رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان خود را سازماندهی کنند.
در این کنفرانس تاکید شد که زنان باید بر اساس فلسفه رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان رو بە جلو حرکت کنند و نمایندەی خود باشند.
این همایش شامل دو پنل و شش موضوع با عناوین “آغاز مبارزه زنان برای رسیدن به ژنولوژی”، “ژن،ژیان، ئازادی” و “سازماندهی زنان ایزدی” و دربارەی موضعات زنان و چگونگی ادامەی مبارزه و سازماندهی زنان، گفتگو کردند.
ژنولوژی اساس مبارزه برای آزادی زنان ایزدی است
اولین پنل توسط روژهلات ناصر، یکی از اعضای آکادمی ژنولوژی ارائه کرد و کار و مبارزه رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان برای آزادی زنان را برجسته کرد، همچنین نظر شرکت کنندگان را به سیستم ریاست مشترک جلب کرد، که راهی است برای جایگزینی زنان در تمامی عرصههای جامعه است.
همچنین، روژهلات ناصر اعلام کرد، که تلاش و مبارزات مهمی برای آزادی زنان در سراسر جهان و بخشهای کوردستان برگزار میشود، که تحقیقات و فعالیتهای ژنولوژی را مبنا قرار دادهاند، تاکید کرد که این مبارزه برای جامعهی مهم است و باید فعالیت دربارهمی ژنولوژی در شنگال ادامه داشته باشد.
روژهلات ناصر در مورد ذهنیت مردسالارانه صحبت کرد و با بیان اینکه ژنولوژی مبارزه اساسی با برده داری، ظلم و هژمونگرایی است، گفت: “اگر بخواهیم اعلام وجود کنیم، باید خود را از ذهنیت ملت-دولت پدرسالار آزاد کنیم، لازم است کار و فعالیتمان را برای پیشرفت آزادی زنان در چارچوب ژنولوژی تعمیق دهیم، رهبر اوجالان ژنولوژی را به عنوان یک کار و وظیفهی ویژه به ما بخشید تا از این طریق بتوانیم برای تمامی مشکلاتمان راه حل پیدا کنیم”.
فلسفه "ژن، ژیان، ئازادی" از نابودی محفوظمان میکند
لاوه شنگالی، عضو جنبش آزادی زنان ایزدی در بخشی از این همایش با ارائه موضوعی با عنوان "ژن، ژیان، ئازادی" لاوه شنگالی در ابتدای سخنان خود یادی از شهدای انقلاب کرد و این همایش را به روح ژینا امینی تقدیم کرد، که فلسفهی زندگی آزاد یک حقیقت است و گفت، اگر مبارزهی “ژن، ژیان، ئازادی” را زودتر انجام داده بودیم، آنگاه با فرمان ٧٤ مواجه نمیشدیم.
وی گفت: “ژن، ژیان، ئازادی” برگرفته از فلسفه زندگی آزاد است که توسط رهبر اوجالان پایه گذاری شد و با تلاش و فداکاری فراوان ایجاد شده است،
رشد و گسترش یافت.
لاوه شنگالی بر اهمیت همبستگی زنان تاکید کرد و گفت: چرا ملتها و دولتها از شعار “ژن، ژیان، ئازادی”تا این حد میترسند؟ چون میدانند با این شعار دیوارهای ظلم و بی عدالتی و بردگی فرو ریخته است، زیرا زندگی زنان بسوی زندگی آزاد میرود، آنها از این قدرت و باوری جوهر مبارزانی زنان میترسند”.
گرفتن انتقام از فرمان ۷۴
جالبترین موضوعی که در این سمینارها مطرح شد، رهبری و قهرمانی زنان ایزدی بود که فرهنگ مقاومت را ایجاد کردند. گفته شد که امروز با فلسفهی “ژن، ژیان، ئازادی” ابراز وجود میکنند و تنها با این فلسفه زنان ایزدی می توانند از فرمان ۷۴ انتقام بگیرند.
قطعنامهی کنفرانس؛ مبارزه برای آزادی رهبر آپو را افزایش خواهیم برد
پس از نشست و ارائه موضوعات، حاضرین به بیان دیدگاههای خود در مورد موضوعات و ارائه پیشنهادات بیشتر پرداختند.
سخنرانی اختتامیه کنفرانس توسط ریحام حسن، رئیس مشترک کمیته اجرایی شنگال ایراد شد، وی ابتدا برگزاری این همایش را به رهبر آپو و تمامی شهدای زن و شرکت کنندگان و زنان ایزدی تبریک گفت.
در این کنفرانس به منظور ترویج و تقویت تلاشها، در مورد چند راهکار تصمیم گیری شد که در درجه اول درک و اشاعه فلسفه رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان در مورد زندگی آزاد و انجام کار بر این اساس و موضع گیری در برابر حملات، همچنین حرکتی قدرتمند از طرف زنان برای آزادی جسمانی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان، انجام شود و برای این منظور باید مبارزهای جدی و گستردهای صورت گیرد.