تصویر

جمال آمد: کنگره، آغازگر یک دوره مبارزه تاریخی جدید است

جمال آمد، یکی از نمایندگان کنگره دوازدهم حزب کارگران کوردستان (پ‌ک‌ک)، با تاکید بر اینکه این کنگره پایان یک دوره و آغاز یک دوره مبارزه تاریخی جدید است، گفت: «این هم یک تکمیل است و هم یک تولد دوباره.»

کنگره فوق‌العاده دوازدهم پ‌ک‌ک که به طور همزمان در دو منطقه جداگانه در مناطق حفاظتی مدیا بین ۵ تا ۷ می برگزار شد، با تصمیمات مهمی به پایان رسید. جمال آمد، یکی از نمایندگان شرکت‌کننده در کنگره، تاکید کرد که تصمیمات اتخاذ شده برای پ‌ک‌ک آغازگر یک دوره جدید است.

جمال آمد با بیان اینکه این کنگره نه تنها یک پایان، بلکه به معنای ارتقای میراث مبارزه ۵۲ ساله به مرحله‌ای جدید است، گفت: «همانطور که رهبر آپو نیز بیان کردند، هرچه عمیق‌تر بحث کنیم و بفهمیم، به همان اندازه می‌توانیم روند را قوی‌تر پیش ببریم. این هم یک پایان است و هم یک آغاز جدید.»

آمد با بیان اینکه موفقیت دوره جدید به رابطه صحیح با گذشته بستگی دارد، اظهار داشت: «ما ۵۲ سال مبارزه را پشت سر می‌گذاریم و وارد یک دوره مبارزه جدید می‌شویم. درک صحیح این گذار و توسعه یک سبک سازمانی مناسب با آن، اساسی‌ترین مسئولیت ماست.»

آمد با تاکید بر اینکه مردم کورد به یمن مبارزات پ‌ک‌ک هویت و موجودیت یافتند، گفت: «این مبارزه که در سال ۱۹۷۸ آغاز شد، به ما امکان داد به عنوان یک ملت وجود داشته باشیم. رهبر آپو اکنون هدف دارد این تاریخ را با حفظ و توسعه موجودیت دموکراتیک مردم کورد به مرحله بالاتری برساند.»

آمد با بیان اینکه هدف اصلی در دوره جدید، پیوند دادن انقلاب کوردستان با مردم خاورمیانه و تبدیل آن به یک مبارزه گسترده‌تر برای آزادی است، گفت: «با این کنگره، یک روند تاریخی آغاز شده است که نه تنها آزادی مردم کورد، بلکه آزادی خاورمیانه و بشریت را هدف قرار می‌دهد.»

به اندازه اولین کنگره پ‌ک‌ک از اهمیت تاریخی برخوردار است

جمال آمد سخنان خود را با این عبارات به پایان رساند: «این کنگره، به میزانی که کنگره‌ای است که به ۵۲ سال مبارزه به سبک پ‌ک‌ک پایان می‌دهد، از نظر آغاز یک دوره مبارزه جدید، به اندازه اولین کنگره پ‌ک‌ک از اهمیت تاریخی برخوردار است.

من معتقدم که با این کنگره، رهبر آپو مسئولیت تبدیل مبارزه ۵۲ ساله به رهبری پ‌ک‌ک در کوردستان به یک انقلاب جهانی زنان، به ویژه با پیشگامی زنان، بر دوش ما گذاشته است. رهبر آپو قرن بیست و یکم را 'قرن زنان' تعریف کرده بود. با این دیدگاه، ما معتقدیم که انقلاب زنان همزمان به یک انقلاب بشری تبدیل خواهد شد.

ما با پ‌ک‌ک تا حد معینی به این هدف دست یافتیم. اما از این پس با روش‌ها، ابزارها و اشکال مبارزه متفاوت‌تری به سوی این هدف حرکت خواهیم کرد. ما انقلاب زنان و انقلاب جهانی را به عنوان یک هدف اساسی در مقابل خود قرار می‌دهیم.

این نشان می‌دهد که این کنگره مسئولیت و وظیفه بزرگی را بر دوش همه ما می‌گذارد. بار دیگر سلام و احترام خود را به رهبر آپو که چنین انقلاب بزرگی را به عنوان هدف برای ما تعیین کرده‌اند، ابراز می‌کنم. ایمان خود را به اینکه جنبش آزادی کوردستان با تکیه بر این میراث تاریخی، هم انقلاب بشری و هم انقلاب منطقه را محقق خواهد کرد، تکرار می‌کنم.»