کانون تمرکز کمپین «ما امید هستیم، ما صلح هستیم» بر قانون خانواده است
هدف از این کمپین در شمال و شرق سوریه معرفی قانون خانواده است. در نتیجه این کمپین، هدف آن پایان دادن به خشونت علیه زنان و افزایش آگاهی مردان است.
هدف از این کمپین در شمال و شرق سوریه معرفی قانون خانواده است. در نتیجه این کمپین، هدف آن پایان دادن به خشونت علیه زنان و افزایش آگاهی مردان است.
کمپین «ما امید هستیم، ما صلح هستیم» که از اول جولای توسط سازمان سارا که در شمال و شرق سوریه فعالیت میکند، برای مبارزه با خشونت علیه زنان راهاندازی شده است، با سرعت تمام ادامه دارد. این کمپین که در آخر ماه اوت به پایان میرسد، با هدف معرفی قانون خانواده است. قانون خانواده حقوق مدنی را تضمین میکند و چندهمسری و ازدواج کودکان را ممنوع میکند. تحریمهای شدیدی را علیه خشونت خانگی وضع کرده و اقداماتی را برای حمایت از زنان و کودکان انجام میدهد. همچنین با وضع مقرراتی در مورد موضوعاتی مانند طلاق و ازدواج، اجرای عادلانه روابط خانوادگی را مدنظر دارد.
قانون خانواده در مجموع مشتمل بر ۴۱ ماده در ۶ عنوان ازدواج، طلاق، آثار طلاق، نفقه اقارب، جرایم مربوط به خویشاوندی و خانواده است.
دلال عثمان، عضو سازمان مبارزه با خشونت علیه زنان سارا، اطلاعاتی در مورد هدف و پیشرفت این کمپین به خبرگزاری فرات (ANF) داد.
«ما بر افزایش آگاهی مردان تاکید بیشتری داریم»
دلال عثمان گفت: «ما چنین کمپینی را به دلیل افزایش خشونت علیه زنان آغاز کردیم. ما متوجه شدیم که این کمپین مهم خواهد بود زیرا ذهنیت مردسالار مطابق با سنتها و آداب و رسوم ارتجاعی با زنان رفتار میکند، آنها را سرکوب و حقوق آنها را سلب میکند. در راستای این کمپین، فراتر از افزایش آگاهی زنان، بر افزایش آگاهی مردان تمرکز میکنیم. ما با مردان گفتگو میکنیم و اساس یک خانواده دموکراتیک را به طور عمیق مورد بحث قرار میدهیم.
خشونت علیه زنان پایان نیافته است. ما میدانیم که روندهای شدیدی علیه زنان وجود دارد و میخواهیم از قتلعامها و خشونتهایی که تحت عنوان «شرف و ناموس» روی میدهد، با کمپینی که در همین راستا آغاز کردیم، جلوگیری کنیم. در واقع، زنان نیز نیاز به افزایش آگاهی حقوقی دارند. او باید بداند که قوانینی برای دفاع از حقوق زنان وجود دارد و زمان آن رسیده است که بازتاب خشونت علیه بدن و ذهنش را بیان کند.»
«هدف تشویق برای الگوی خانواده دموکراتیک است»
دلال عثمان گفت که این کمپین در راستای ترویج قانون خانواده انجام شد و علاوه بر شهرها از روستاها، شهرستانها و شهرکها بازدید صورت گرفت. این بازدیدها به صورت بازدید از منزل، جلسات، سمینارها و پانلها انجام میشود. ما همچنین بروشورهایی را توزیع میکنیم و اطلاعاتی در مورد هر ماده از قانون خانواده ارائه میدهیم. هدف از این کمپین، تبیین حقوقی است که توسط قانون برای زنانی که از قانون خانواده آگاهی ندارند و تشویق برای الگوی خانواده دموکراتیک است. علاقه جامعه به این کمپین مثبت است و بحثها شدید است. بسیاری از مردم در مورد قانون خانواده شنیده بودند اما با محتوای آن آشنا نبودند. ما همچنین مشکلات مربوط به ساختارهای سنتی خانواده و خشونت را مشاهده کردیم.»