سرگذشتهایی که با تابلوها به تصویر کشیده میشوند
ختام عبدالحکیم عثمان که تابلوهایی با نخ و بنجوق و ملیله میسازد، اظهار داشت که او با آثارش هم جامعه را مخاطب قرار میدهد و هم مقاومت و هنر زنان را گرد هم میآورد.
ختام عبدالحکیم عثمان که تابلوهایی با نخ و بنجوق و ملیله میسازد، اظهار داشت که او با آثارش هم جامعه را مخاطب قرار میدهد و هم مقاومت و هنر زنان را گرد هم میآورد.
ختام عبدالحکیم عثمان ۳۲ ساله که در شهر قامشلو زندگی میکند، زنی است که ۱۵ سال است به کار دستی مشغول است. تابلوهایی که با نخ و بنجوق و ملیله تزئین شدهاند، نه تنها از نظر زیباییشناختی دلپذیرند، بلکه معانی عمیقی را نیز در خود جای دادهاند. ختام عثمان که هدفش رساندن پیامی به جامعه از طریق هنر خود است، میخواهد در تمام آثارش هم بیان فردی و هم مبارزه زنان را به نمایش بگذارد. ختام عثمان در مصاحبه با خبرگزاری فرات (ANF) از تمایل و مسیر ورود خود به این کار میگوید.
«هنر دستی خود یک استعداد است»
ختام عثمان اظهار داشت که او از سنین پایین با اشتیاق فراوان شروع به ساختن این تابلوها کرده و گفت که کارش را بسیار دوست دارد. ختام عثمان با تابلوهایی که آماده میکند، آثاری هم زیبا و هم پرمعنا خلق میکند.
ختام عثمان بیان کرد که این هنر را از طریق اینترنت آموخته و میگوید: «هنر دستی خود یک استعداد در زندگی من است. میخواهم این هنرم را به جامعه عرضه کنم. هرچه انسان در زندگی استعداد بیشتری داشته باشد، موفقیتهای بزرگتری کسب خواهد کرد.» ختام عثمان تصریح کرد که هم میخواهد برای نسلهای جدید معلم باشد و هم به جامعه خود خدمت کند.
نهادهای اداره خودمدیریتی وسیلهای برای پیشرفت بیشتر شدند
ختام عثمان با وجود تاثیرات روانی جنگ، اظهار داشت که به ویژه پس از تاسیس نهادهای اداره خودمدیریتی توانسته وقت بیشتری را به هنر خود اختصاص دهد و خاطرنشان کرد که در گذشته فرصتهای هنری زنان محدود بوده است.
در سه جشنواره شرکت کرده است
ختام عثمان که تاکنون در سه جشنواره مختلف شرکت کرده است، اظهار میدارد که هر یک از آثارش با گذشت زمان غنیتر و زیباتر شدهاند. ختام عثمان بیان کرد که همواره تلاش میکند خود را ارتقا دهد و از تمام زنان خواست تا «در تمام عرصههای جامعه جای بگیرند و در مبارزه پیشگام باشند.»