اراده من با عشق به آزادی معنی پیدا کرد

در صفوف گریلا من پاک‌ترین احساسات و ارزشهای انسانی را دیدم. این کافی بود تا من عاشق زندگی گریلایی شوم. در سخت‌ترین شرایط هم قوی بودم. اراده من با عشق به آزادی معنی پیدا کرد.

آوند آندوک (آرین علی اوسو) که متولد ١٩٩۶ در شهر کوبانی روژآوای کوردستان است، در انقلاب روژآوا در عرصه سازماندهی تلاش کرد. در سال ٢٠١٢ در عفرین در دوره آموزش شرکت کرد و نقش چشمگیری ایفا نمود. پس از مدتی تصمیم گرفت که به صفوف گریلا بپیوندد و به کوهستان رفت. آندوک در منطقه متینا در دوره جنگجویان تازه‌وارد شرکت نمود. به دلیل دلسوزی برای ارزشهای انقلاب به نمونەای برای رفقایش مبدل گشت. در اصرار بر مبارزه و تلاشهایش برای استمرار راه زیلان، همواره پیشرو بود. در نبردهای گریلا اگر چه سختی و خستگی‌های بسیاری تجربه کرد، اما با تمام توان در همه میادین جنگ، رزمید.

گریلا آوند آندوک سال ٢٠١٧ به بوتان رفت. در بوتان در عملیاتهای زیادی حضور موفق داشت. بویژه در سال ٢٠١٨ در منطقه بستا و در مقابل دشمن که دست به اپراسیون زده بود، قهرمانانه ایستاد. دشمن که نتوانست از راه زمینی گریلا را شکست دهد، با هواپیمای جنگی وارد میدان شد. در پی این حملات سنگین هوایی آوند آندوک به همراه ٨ رفیق دیگرش شهید شدند.

من ادامه‌دهنده راه زیلان و سما هستم

گریلا آوند آندوک در یادداشت روزانەاش درباره مفهوم مبارزه آزادی این گونه نوشته بود: "در صفوف گریلا پاک‌ترین احساسات و ارزشهای انسانی را دیدم. این کافی بود تا من عاشق زندگی گریلایی شوم. در سخت‌ترین شرایط نیز قوی بودم. لذا تلاش کردم در راستای ایدئولوژی رهبریت، خودم را رشد بدهم. مبارزه گریلا که زنان پیشاهنگی آن را بر عهده دارند، به بالاترین حدش رسیده است. ما زنان خود را در همه عرصەها پیشرفت دادیم. این بواسطەی حضور رفقای زن بوده است.

مانند یک زن جوان در راه حقیقت، ادامه‌دهنده مسیر رفیق زیلان و رفیق سما خواهم بود. همیشه می‌خواستم در مسیر این قهرمانان، پاره‌ای از حقیقت باشم. زندگی رفقای فدایی همچون زیلان و سما رابطه من را با ارزشهای انسانی قوی‌تر کرد. لذا تصمیم به حضور در صفوف نیروهای ویژه گرفتم. این یک فرصت برای دفاع از حقیقت شهیدان است. رفیق زیلان خودش را فدای آینده این خلق و رهبریت کرد.

رفیق زیلان حقیقتی بود که با آزادی بزرگ شد. به همین دلیل است که هزاران زن در راه آزادی با الهام از او می‌رزمند. مبارزه کنونی جدای از آن نیست. جنگاورانی که در سنگرها مقاومت می‌کنند نیز با این نگرش به مبارزه‌ی برای بودن و نبودن ادامه می‌دهند. با باوری بزرگ و ارادەای فولادین در مبارزه وارد می‌شوند. من هم در این مرحله قرار دارم و می‌خواهم وظیفەام را ادا کنم. ادعایم بیش از هر زمانی شفاف و قاطعانه است و می‌خواهم پاره‌ای از این حقیقت شوم.