«دیدارهای صلح و آزادی اجتماعی» حزب مناطق دموکراتیک (دبپ) و حزب برابری و دموکراسی خلقها (دم پارتی)، همچنان ادامه دارد.
در ساختمان شعبه سرت دم پارتی، نشستی با حضور چیدم کیلیچگون اوچار، رئیس مشترک دبپ، برگزار شد. اشرف تَکین، رئیس مشترک شعبه سرت دم پارتی، در این نشست ارزیابیهای خود را در مورد مسئله کورد مطرح کرد و برای تجمع ۸ فوریه در شهر آمد، فراخوان داد.
چیدم کیلیچگون اوچار در ابتدای سخنان خود مصادره شهرداری سرت را محکوم کرد.
«باید عبدالله اوجالان آزاد شود»
کیلیچگون اوچار ضمن اشاره به انزوای تحمیلی علیه رهبر آپو، اعلام کرد که یکی از مهمترین قدمها برای ورود به یک روند جدید، آزادی رهبر آپو است. وی افزود: «برای چارهیابی این مسئله، وی باید بتواند با حزب، سازمان و خلق خود بحث و تبادل نظر کند. چرا توقعها صرفا متوجه آقای اوجلان است؟ دولتی که مدعی رهنمون شدن به سمت عقلانیت است، چرا هیچ گامی برنمیدارد؟ در مجلس نوعی اصرار وجود دارد. در روند ۲۰۱۳-۲۰۱۵، احزاب اپوزیسیون در روند مشارکت داده نشدند. اکنون با حضور تمامی احزاب باید نقشهراه این روند ایجاد گردد. البته هیچ جایی بحث اساسی وجود ندارد.»
چیدم کیلیچگون اوچار اعلام کرد که گفتگوها نباید به فرد یا حکومت موکول شود و افزود: «ما در ابتدای سده جدید، برای به جای آوردن وظایف خویش گردهم آمدهایم.»
سپس نشست بدون حضور رسانهها ادامه یافت.