از نمایندگان کنگره، تکوشین جودی در رابطه با دوازدهمین کنگره فوقالعاده پکک ارزیابی کرد و اظهار داشت پکک که ۵۲ سال بیامان مبارزه کرده است، نقش مهمی در تاریخ کوردستان ایفا کرده است.
تکوشین جودی اظهار داشت که پکک به انکار کوردها و کوردستان پایان داد و ادامه داد: «در ابتدا سلام، احترام، محبت و دلتنگیهای بسیارم را برای رهبر آپو میفرستم و دوازدهمین کنگره پکک را به رهبر آپو تبریک میگویم. به همین مناسبت نیز در شخص رفیق فواد، رفیق رضا و پیشگام روند صلح و دموکراسی، سِری ثریا اوندر، یاد همه شهدای انقلاب را گرامی میدارم و در برابرشان سر تعظیم فرود میآورم. به همه مردم وطندوست و آزادیخواه خود سلام میگویم.
پکک در تاریکی نوری بود و به قلب هر کسی راه یافت. ۵۲ سال بینظیر زندگی کرد. جنگهای بسیار سختی پشت سر گذاشته شد. شهادتهای بسیاری رخ داد. بهای سنگینی پرداخت شد. اینها هم برای جامعه و هم برای هدف آزادی جامعه، معنای متفاوتی داشت و مبارزه در راه حقیقت به پیش برده شد. پیشگام زندگی آزاد و جوینده آن، پیشگام این حقیقت رهبر آپو است. رهبری ۵۲ سال بدون وقفه برای تغییر و تحول شخصیت، آگاهی، برای ایجاد وجدان در جامعه، برای پاسداری از ارزشها، برای نجات زندگی نوین مردم از چنگال فاشیسم، مبارزهای بینظیر را به پیش برد و در روزگار کنونی ما نیز با پیشگامی رهبر آپو این مبارزه ادامه دارد. ما به عنوان گریلاهای رهبر آپو برای اینکه بتوانیم این هدف را به سرانجام برسانیم و آزادی فراگیر را محقق کنیم، هم طبیعت را آزاد کنیم و هم آزادی جامعهای را محقق کنیم که هر رنگ و باوری بتواند در آن جای بگیرد، پکک نقش تاریخی ایفا کرد. میتوانیم بگوییم، تفاوت پکک با همه انقلابهای دیگر هم این بود. ارتش و حزب زنان تاسیس شد. با پیشگامی زنان جامعهسازی در حال شکلگیری است. رهبر آپو راه آزادی را در برابر فرهنگ زنانهای گشود که ۵ هزار سال پیش توسط مردسالاری مورد تجاوز قرار گرفته بود. هزاران زن به این انقلاب پیوستند. هزاران زن در جنگ جای گرفتند و هزاران زن برای راه آزادی، فرزندان خود را تقدیم کردند. برای تغییر ذهنیت و جنگ علیه ذهنیت سلطهگر و جنگ علیه فاشیسم، پکک نقش مهمی در تاریخ بشریت ایفا کرد.
پکک روحی است که هرگز پایان نمیپذیرد. شیوه زندگی است. پکک فرهنگ است؛ فرهنگ زندگی کردن است، هنر است و بیوصف است. غیر از این، انسان نمیتواند توصف متفاوتی برای پکک ارائه دهد. پکک به انکار کوردها پایان داد. هنگامی که این انکار به پایان رسید، آن اشغال و بردگی بر هستی زن نیز شکسته شد. خلاقیت رهبری در همه آزادیخواهان و دموکراسیخواهان آگاهی، وجدان و جستجوی نوینی ایجاد کرد. همه روشنفکران، ادیبان و هنرمندان زن ما مدیون میراث پکک و رهبر آپو هستیم. بنابراین باید قدر این را بسیار خوب بدانیم و مبارزه برای آن را عمیقتر کنیم و بر این اساس به عنوان زنان کورد، باید پیشگامی همه هنرمندان زن جهان را بر عهده بگیریم. ما به عنوان زن باید در برابر نظام سرمایهداری که زن را به عنوان کالا به کار میگیرد، از بدن، روح، آگاهی و احساسات خود محافظت کنیم. این وظیفه هنرمندان زن است، زیرا فرهنگ توسط زن ایجاد شده است. رهبری با تاسیس پکک فرهنگ زنانه را دوباره زنده کرد. راهپیماییها و خیزشهایی که در روژهلات کوردستان رخ داده است، متعلق به همه زنان جهان شده و همه از آن حمایت کردند. بر اساس شعار «ژن، ژیان، آزادی»، ایدئولوژی آزادی زن تاسیس شد. همانطور که عایشه شان و مریم خان با سختیهای بسیار مقاومت کردند و خواستند سنت جامعه کورد را به زبان کوردی ادامه دهند، رهبری نیز از این حمایت کرد. از مزگینها شروع شد، با دلیلاها، با بَرچَمها، در پکک هم با روح هنری خود، هم با صدای خود، هم با رنگ خود، هم با مبارزه مسلحانه به اوج رسیدند. از این پس نیز باید روشنایی را که رهبری ایجاد کرده است، در همه جای جهان منتشر کنیم، به عنوان یک سنت باید بتوانیم صلح و جامعه دموکراتیک را بنا کنیم و در عین حال طبیعت، بدن، مبارزه و جامعه خود را از همه آلودگیهای موجود نجات دهیم.»