ک‌ج‌د‌ک-اروپا: برای آزادی فیزیکی رهبر آپو در اول ماه می بسیج شویم!

ک‌ج‌د‌ک-اروپا برای اول ماه می، روز جهانی کارگر، خواستار پر کردن میدان‌ها شد و گفت: «در تظاهرات اول ماه می در اروپا، استرالیا و کانادا، برای آزادی فیزیکی رهبر آپو بسیج خواهیم شد.»

کنگره جوامع دموکراتیک کوردستانی‌های اروپا (ک‌ج‌د‌ک-اروپا) به مناسبت اول ماه می، روز جهانی کارگر، بیانیه‌ای کتبی منتشر کرد.

ک‌ج‌د‌ک-اروپا اظهار داشت که بیش از ۱۳۰ سال است که اول ماه می روزی بوده است که کارگران و فرودستان در سراسر جهان علیه استثمار کار، فشار و خشونت دولتی به پا خاسته‌اند و گفت: «اول ماه می نماینده امید فرودستان به جامعه آزاد و مبارزه علیه استثمار، نژادپرستی و جنگ است.»

ک‌ج‌د‌ک-اروپا گفت: «امسال اول ماه می در زمانی جشن گرفته می‌شود که استثمار سرمایه‌داری، رژیم‌های اقتدارگرا و جنگ در خاورمیانه و جهان رو به افزایش است. مدرنیته سرمایه‌داری نه تنها برای کارگران، بلکه برای آینده طبیعت و بشریت نیز به خطر تبدیل شده است.

اول ماه می نماد مبارزه فرودستان علیه این نظام، برای سوسیالیسم و جامعه دموکراتیک است. برای ساختن جامعه دموکراتیک، مبارزه علیه میلیتاریسم، ناسیونالیسم و جنگ‌ها ضروری است.

در این چارچوب، فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک رهبر آپو که در ۲۷ فوریه ۲۰۲۵ انجام شد، دارای معنایی تاریخی است. با وجود اینکه رهبر آپو بیش از ۲۶ سال است که در زندان امرالی در انزوای شدید قرار دارد، با فراخوان صلح، دموکراسی و آزادی برای ترکیه و کل منطقه، به روشنایی امید تبدیل شده است. رهبر آپو خواستار هموار کردن راه برای جامعه آزاد و دموکراتیک، تضمین حقوق همه گوناگونی‌ها، ادیان و جنسیت‌ها و پایان دادن به سیاست‌های جنگ و خشونت شد.

حل مسئله کورد به عنوان کلید دموکراتیزاسیون ترکیه و منطقه دیده می‌شود. سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترکیه منابع کارگران را نابود می‌کند. به همین دلیل، راه حل در مبارزه متحد و آزادی‌خواهانه است.

ساختن جامعه‌ای آزاد و دموکراتیک تنها با مبارزه مداوم امکان‌پذیر است. وظیفه اساسی ما کارگران، زنان و انترناسیونالیست‌ها این است که برای جهانی بدون استثمار، بدون جنگ و فشار، حول مبارزه متحد در کنار یکدیگر بایستیم.

اول ماه می روزی است که ما مبارزه خود برای جامعه دموکراتیک و صدای خود را به گوش جهانیان می‌رسانیم. به مناسبت اول ماه می، برای پایان دادن به جنگ‌ها در کوردستان، سوریه، عراق و جهان، خواستار پر کردن میدان‌ها و بلند کردن صدای خود برای صلح هستیم.

در تظاهرات اول ماه می که در اروپا، استرالیا و کانادا برگزار می‌شود، برای آزادی فیزیکی رهبر خلق‌ها، رهبر آپو، بسیج خواهیم شد.

برای ساختن زندگی اکولوژیک، آزادی زنان و جامعه دموکراتیک، در اول ماه می به میدان‌ها خواهیم رفت! زنده باد همبستگی بین‌المللی!»