فراخوان اتحادیه نیروهای دموکراتیک برای راهپیمایی در حمایت از غرب‌کردستان

فراخوان اتحادیه نیروهای دموکراتیک برای راهپیمایی در حمایت از غرب‌کردستان

تشکل‌های عضو «اتحادیه نیروهای دموکراتیک آلمان» در شهر دویسبورگ به منظور محکوم ساختن قتل‌عام کردها در غرب کردستان دست راهپیمایی باشکوه برگزار می‌کند. اتحادیه نیروهای دموکراتیک آلمان طی فراخوانی از همگان خواست که در راهپیمایی گسترده در حمایت از انقلاب غرب کردستان که در روز 10 آگوست برگزار می‌شود, حضور بهم برسانند.

«اتحادیه نیروهای دموکراتیک آلمان» که متشکل از نهادهای پناهجویان کردستانی و ترکیه‌ای است به منظور اعلام حمایت قاطع خود از خلق‌کرد در غرب کردستان, در شهر دویسبورگ آلمان دست به راهپیمایی می‌زنند. این راهپیمایی در ساعت 14 روز شنبه , 10 آگوست مقابل ایستگاه قطار « Hauptbahnhof» آغاز می‌شود و شمار زیادی از سازمان‌های و نهادهای مختلف بویژه «یک‌ـ کوم» در آن حضور می‌یابند.

در فراخوان اتحادیه نامبرده آمده:

«خلق‌کرد در غرب کردستان به منظور تعیین‌سرنوشت خود و مقابله با حملات گروه‌های مسلح, مبارزات خود را افزایش داده‌اند, اما حملات علیه آن خلق افزایش یافته. تبهکاران مرتجع که از پشتیبانی کامل امپریالیست‌ها برخوردارندع همه روزه کردها, علویان و ایزدیان را قتل‌عام می‌کنند. ما در مقابل این قدرت‌های تبهکار و استثمارگر , حامی و پشتیبان خلق‌کرد غرب کردستان هستیم.

ما از حزب حاکم بر ترکیه, آ.ک.پ, که از گروه‌های تبهکار حمایت کامل می‌کند و جنگ را تشدید می‌نمایند, می‌خواهیم که دست از پشتیبانی آن تبهکاران بردارد. ما همچو نیروهای دموکراتیک دویسبورگ قتل‌عام کردها, علویان و ایزدیان را محکوم می‌کنیم و به این منظور در 10 آگوست یک راهپیمایی گسترده برگزار می‌کنیم. لذا از همگان می‌خواهیم که به حمایت از ملت‌های تحت ستم خاورمیانه برخیزند و در این راهپیمایی حضور بهم برسانند».