کبودوند: حسن روحانی به خواست و اراده‌ مردم جهت تغییر وضع موجود احترام گذارد

کبودوند: حسن روحانی به خواست و اراده‌ مردم جهت تغییر وضع موجود احترام گذارد

محمد صدیق کبودوند فعال حقوق بشر و روزنامه نگار زندانی کرد طی نامه ای سرگشاده از وضعیت وخامت‌بار حقوق‌بشر در ایران ابراز تأسف و تأثر کرده است.

در بخشی از این نامه محمد صدیق کبودوند با مبارزات مدنی و مسالمت جویانه مردم ایران برای رهایی از استبداد و دیکتاتوری موجود اعلام همراهی کرده است .

کبودوند به عنوان یک زندانی مدافع حقوق بشر ضمن ابراز تاسف عمیق از وضعیت وخامت بار حقوق بشر در ایران و بیان نگرانی از تداوم بحران های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی از دولت جدید به ریاست حسن روحانی خواستها ست که به خواست مردم احترام بگذارد و برای پایان دهی به سرکوب حقوق بشر و آزادیها اقدام کند .

محمدصدیق کبودوند که اکنون در زندان اوین تهران بسر می برد از دهم تیر ماه سال 1386 بازداشت و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام ایران به 11 سال حبس محکوم شد.