کردستانیان مقیم کلن آلمان در حمایت از پ.ک.ک به خیابان‌ها آمدند

در شهر کلن آلمان صدها کردستانی در مخالفت با «قانون منع فعالیت‌های پ.ک.ک» به راهپیمایی دست زدند. قبل از برگزاری نشستی ویژه در مورد پ.ک.ک در پارلمان آلمان که روز پنج‌شنبه آینده برگزار می‌شود,

در شهر کلن آلمان صدها کردستانی در مخالفت با «قانون منع فعالیت‌های پ.ک.ک» به راهپیمایی دست زدند. قبل از برگزاری نشستی ویژه در مورد پ.ک.ک در پارلمان آلمان که روز پنج‌شنبه آینده برگزار می‌شود, کردستانیان از ردولف‌پلاز تا مقابل کلیسای دوما به راهپیمایی دست زدند. سازمان‌های کردی, آلمانی و چپگرایان این راهپیمایی را سازماندهی کردند.

راهپیمایان با سردادن شعارهای «زنده باد پ.ک.ک» و «قانون منع فعالیت‌های پ.ک.ک لغو گردد» از دولت آن کشور خواستند از مواضع خصمانه خود با کردها دست بردارد. راهپیمایان همچنین با سردادن شعارهای «ایران قاتل است» و «دولت ایران نسل‌کش است» اعدام‌های اخیر در اورمیه را محکوم کردند.

در تجمعی که در خاتمه راهپیمایی برگزار شد, «آندره هونکو», پارلمانتار آلمانی عضو حزب چپگرای آن کشور و«یوکسک کوچ», رئیس مشترک مرکز جامعه دموکراتیک کردها سخنرانی کردند.

لغو قانون

هونکو, گفت:«در سایه مقاومت کوبانی, جهانیان بهتر کردها را شناختند». وی اظهار داشت که به همین دلیل در نشست روز پنج‌شنبه در پارلمان فدرال امیدهای زیادی ایجاد خواهد شد.

هونکو بیان کرد:«رسانه‌های بین‌المللی نخستین‌بار به مسئله کردها پرداختند. ما هم از این فرصت بخوبی استفاده خواهیم کرد. نشست پارلمان در مورد پ.ک.ک بسیار مهم است. لذا برگزاری چنین راهپیمایی‌هایی را مهم می‌دانیم».

هونکو خطاب به دولت مرکل گفت:«به قانون ضدیت با پ.ک.ک پایان دهید. این قانون موجب ایجاد فاصله میان ملت کرد می‌شود. باید قانون مانفرد کانتر لغو گردد. خود او درگذشته, اما قانونش همچنان عملی می‌شود. این امر قابل تحمل نیست».

یوکسل کوچ, رئیس مشترک جامعه دموکراتیک کردها هم یادآور شد که آنگلا مرکل, صدراعظم آلمان در دیدار با مقامات ترکیه گفته بود:«ما از روند صلح پشتیبانی می‌کنیم». وی افزود:«اگر واقعا صادقانه این سخنان را برزبان راند, پس باید قانون ضد پ.ک.ک را لغو کند».

وی تأکید کرد که باید به دشمنی با کردها پایان دهند و نام پ.ک.ک را از فهرست سازمان‌های «تروریستی» حذف کنند.

این تجمع با سردادن شعارهایی در حمایت از پ.ک.ک خاتمه یافت.