ملا نادر: حمله به غرب کردستان بزرگترین خیانت است

ملا نادر: حمله به غرب کردستان بزرگترین خیانت است

روز گذشته, شنبه 20 ژوئیه در ساعت 7 در شهر سلیمانی جنوب کردستان «حزب اتحاد دموکراتیک , پ.ی.د» و «حزب چپ کرد سوریه» مراسم جشنی به مناسبت نخستین سالگرد انقلاب 19 ژوئیه غرب کردستان با حضور صدها کردستانی برگزار کردند. مراسم در «پارک گشتی» شهر سلیمانی برگزار شد.

این مراسم با یک دقیقه سکوت به احترام جانباختگان راه ازادیخواهی کردستان آغاز شد. سپس «ملانادر» سخنانی ایراد کرد و ضمن اشاره به انقلاب غرب کردستان, گفت:«امیدوارم شهدای ما به بهشت برین شاد شوند. انقلابی که آغاز کرده‌ایم, انقلابی مشروع است و ما ملایان آیینی تلاش کرده‌ایم علمای دینی دیگر کشورها را به این قناعت برسانیم که کشتن انسانها , بویژه کردها حرام است. کشتن کردها بدست خود آنها, حرامتر است. اما یک حرکت که خود را اسلامی می نامد, جوانان کرد را فریب می‌دهد و به نام جهاد به کشور سوریه می‌فرستد تا علیه خلق‌کرد بجنگند».

ملانادر افزود:«می‌خواهیم آشکارا بگویم که چنین عملکردهایی خیانت به خلق کرداست, زیرا خلق‌کرد خلی مظلوم است و اشغالگران نمی‌خواهند خلق کرد از هویت و حقوق مشروع خود برخوردار گردد. من انقلاب خلق‌کرد در غرب کردستان را مشروع می‌دانیم و هر گونه حمله به کردها را گناهی کبیره می‌دانیم».

در ادامه این مراسم بیانیه کمیته برگزارکننده مراسم توسط «یوسف کوردو» خوانده شد. سپس «آلدار خلیل» عضو شورای عالی کرد سخنرانی کرد و گفت:«سالگرد انقلاب غرب کردستان را به خلق‌کرد, بویژه خلقمان در غرب کردستان تبریک می‌گویم و یادو خاطره شهدای کردستان را گرامی می دارم».

خلیل در ادامه سخنان خود به اوضاع سیاسی کنونی غرب کردستان, بویژه حملاتی که از سوی گروه‌های تبهکار به کردها صورت می‌گیرد, پرداخت و گفت که این گروه‌ها با همکاری ترکیه و برخی جریان‌های کردی به کردها حمله می‌کنند. آلدار خلیل این حملات را محکوم ساخت و مقاومت نیروی ی.پ.گ را تحسین کرد».

خلیل افزود که سه ماه است حکومت اقلیم کردستان با بستن دروازه‌های مرزی , غرب کردستان را تحت محاصره اقتصادی و سیاسی قرارداده است, اما خلق‌کرد در سایه مقاومت‌های بی‌نظیر خود همه توطئه‌ها را خنثی کرده‌اند.

در این مراسم چندین حزب و سازمان مدنی از قبیل «حزب حل دموکراتیک کردستان, حزب پیشرو غرب کردستان, مسئول روابط خارجی اتحادیه میهنی و جنبش شهروند آزاد و برابر» شرکت کردند. جمعیت حاضر پوسترهای رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان و پرچم حزب اتحاد دموکراتیک, پ.ی.د را به دست گرفتند.