نشست نمایندگان 25 سازمان جنوب کردستان در ارتباط با غرب کردستان

نشست نمایندگان 25 سازمان جنوب کردستان در ارتباط با غرب کردستان

در شهر سلیمانی جنوب کردستان نمایندگان 25 سازمان مدنی, احزاب سیاسی و اسلامی به منظور اعلام حمایت از انقلاب غرب کردستان در مقابل حملات گروه های افراطی اسلامی عراق و شام وجبهه‌النصر, و همچنین بررسی مسئله بستن دروازه مرزی سمالکا, نشستی برگزار کردند.

نمایندگان 25 سازمان مدنی , حزب سیاسی و اسلامی به منظور اعلام حمایت از انقلاب غرب کردستان و محکوم ساختن حملات گروه‌های افراطی اسلامی به آن بخش و همچنین محکوم‌نمودن مسئله بستن دروازه مرزی سمالکا توسط حکومت اقلیم, در سالن «کتابخانه عمومی» سلیمانی نشستی برگزار کردند. این نشست با تشکیل چندین کمیته و اخذ قراراتی مهم خاتمه یافت.

قرارات اخذ شده در نشست:

1ـ در روز 15 آگوست یک راهپیمایی گسترده برگزار شود.

2ـ مرزهای غرب و دیگر بخش‌های دیگر کردستان ملک هیچ جریان سیاسی نیست, بلکه از آن همه کردستانیان است.

3ـ از مقامات حکومت اقلیم جنوب کردستان خواسته شود که هرچه زودتر دروازه مرزی میان غرب ـ جنوب را بگشایند.

4ـ از خلقمان در جنوب کردستان و دینداران می‌خواهیم که به مرز فیش‌خابور بروند تا دروازه مرزی سمالکا را بگشایند و در آنجا کنفرانسی خبری هم برگزار شود.

5ـ ما از پارلمانتاران جنوب کردستان, بویژه مخالفان می‌خواهیم که بستن دروازه‌های مرزی را در نشست پارلمان و سازمان‌های مطبوعاتی مطرح سازند.

6ـ کمیته‌ای که تشکیل شده با احزاب سیاسی و سازمان‌های مدنی دیدار انجام دهد تا از غرب کردستان حمایت کنند و مواضع خود در قبال بستن دروازه مرزی فیش‌خابور ـ سمالکا را آشکارا نشان دهند.

7ـ کمیته برگزارکننده کنفرانس ملی کردستان بایستی برای گشودن دروازه مرزی مقامات جنوب کردستان را تحت فشار قرار دهد. درغیر این صورت کنفرانس بی‌معنا خواهد بود.

8ـ اتحادیه میهنی کردستان که بخشی از حکومت جنوب کردستان است, بایستی مواضع خود در قبال بستن دروازه‌های مرزی را آشکارا اعلام کند.

9ـ بایستی اسلام‌گرایان و ماموستایان در مساجد جنوب کردستان و خطبه‌های نماز جمعه برای غرب کردستان کمک‌های مردمی جمع‌آوری کنند.

10ـ بایستی خلق‌کرد در جنوب کردستان به لحاظ مادی, غذایی و دارویی به غرب کردستان کمک کنند. همچنین اعلام شد که طی روزهای اخیر یک حساب بانگی برای واریز کردن کمک‌های نقدی باز شده و آن را اعلام خواهند کرد.