انتقاد از پی‌گیری نشدن حمله به کوی دانشگاه در حضور خامنه‌ای

انتقاد از پی‌گیری نشدن حمله به کوی دانشگاه در حضور خامنه‌ای

دبیر یک تشکل دانشجویی با اشاره به پرونده حمله به کوی دانشگاه در خرداد ۱۳۸۸ گفته: "حتما شما هم می‌دانید که تنها نتیجه این پرونده محکومیت شماری از دانشجویان بوده است"

یکی از دانشجویان شرکت کننده در جلسه اخیر گروهی از دانشجویان با خامنه ای، از عدم مجازات و معرفی "عاملان اصلی" تهاجم به کوی دانشگاه تهران در سال های ۱۳۷۸ و ۱۳۸۸ انتقاد کرده است.

به گزارش بی‌بی‌سی به نقل از سایت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، دبیر این انجمن یکشنبه ۶ مرداد (۲۸ ژوییه) در سخنان خود در حضور رهبر جمهوری اسلامی گفته است: "علی‌رغم اعلام صدور احکام قضایی و رسیدگی به این دو پرونده، یک سوال همچنان در ذهن دانشجویان باقی مانده، و آن اینکه چرا هنوز عاملان اصلی تعدی به حریم دانشجویان و جوانان که با ظلم آشکار، حرمت لباس خدمت به نظام را هتک کردند به مردم معرفی نگردیده اند؟"

مصطفی دینی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، با ذکر اینکه "ما از تاکیدات جناب‌عالی بر پیگیری حادثه کوی دانشگاه آگاهیم" افزوده است: "حتما شما هم می‌دانید که تنها نتیجه این پرونده محکومیت شماری از دانشجویان بوده است. اگر ما همواره بر پیگیری این حادثه تاکید کرده ایم و می کنیم نه از سر کینه توزی و انتقام جویی، بلکه از این روست که راه بر تکرار چنین فجایعی بسته شود و آسیب های وارد آمده به دانشجویان جبران گردد."

در ۱۸ تیر ۱۳۷۸ و ۲۵ خرداد ۱۳۸۸، کوی دانشگاه تهران مورد حمله خشونت آمیز نیروهای پلیس و لباس شخصی قرار گرفت که به آسیب دیدن شدید تعداد زیادی از دانشجویان انجامید. هرچند در هر دو مورد، رهبر ایران از حمله به دانشجویان ابراز نارضایتی کرد، ولی تاکنون حکمی علیه هیچ یک از آمران حمله به کوی دانشگاه صادر نشده است.

آیت‌الله خامنه‌ای در شهریور ماه ۱۳۸۸، چند ماه بعد از حمله دوم نیروهای پلیس و لباس شخصی به کوی دانشگاه تهران، در سخنانی در جمع تعدادی از دانشجویان قول داده بود که که عاملان حمله به کوی "بدون توجه به وابستگی سازمانی به مجازات برسند". وی در عین حال با اشاره به حمله به کوی دانشگاه و نیز واقعه بازداشتگاه کهریزک تصریح کرده بود: "عده‌ای ظلم بزرگی را که پس از انتخابات به مردم و نظام اسلامی شد و هتک آبروی نظام در مقابل ملت‌ها را نادیده می‌گیرند و مساله کهریزک یا کوی دانشگاه را قضیه‌ اصلی قلمداد می‌کنند، اما این یک ظلم آشکار است."