پیکر 8 مبارز ی.پ.گ و نیروی امنیتی غرب کردستان خاکسپاری شد

پیکر 8 مبارز ی.پ.گ و نیروی امنیتی غرب کردستان خاکسپاری شد

مبارزان واحدهای مدافع خلق, ی.پ.گ به نام‌های «چکدار آمد, رستم بوتان, جانفدا روژاوا, زنار دیرک و انور قوقیانی» و اعضای نیروی امنیتی به نام‌های «مصطفی ایسو و داوود سیدو و یک نوجوان به نام «نالین تقرق» که در جریان درگیری‌های سریکانی و منطقه چلاخا جان باخته‌اند در شهرهای دیرک و دربسی طی مراسم‌هایی بخاک سپرده شدند.

این مبارزان ی.پ.گ در جریان درگیری‌ها علیه گروه‌ جبهه‌النصر و گروه‌های دیگر وابسته به «دولت اسلامی عراق و بلادشام» جان باخته‌بودند. پیکر آنها طی مراسمی بخاک سپرده شد. پیکرهای «چکدار آمد, رستم بوتان و زنار دیرک» مبارزان ی.پ.گ همراه با «جانفدا روژاوا» عضو جنبش زنان جوان انقلابی که بر اثر حمله انفجاری جان باخته بود, از بیمارستان شهر دیرک تحویل گرفته شده و طی کاروانی متشکل از دهها خودرو به گورستان «شهید خبات» منتقل و بخاک سپرده شدند.

هزاران شهروند کرد مقابل بیمارستان شهر دیرک برای تحویل گرفتن پیکر آن مبارزان تجمع کردند.

صدها تن از شهروندان شهر هم از کاروان حامل پیکر مبارزان ی.پ.گ استقبال کردند و شعارهای «زنده باد رهبر آپو و زنده‌باد ی.پ.گ» سردادند.

پدر چکدار آمد و رستم بوتان در مراسم خاکسپاری گفت که فرزندان او جان خود را در راه آزادی خلق‌کرد فدا کرده‌اند.

همچنین پیکرهای «انور قوقیان, مصطفی ایسو , داوود سیدو و نالین تقرق 11 ساله» که در درگیری‌های سریکانی جان باخته بودند, در گورستان «شهید رستم جودی» واقع در روستای برکه‌ور به خاک سپرده شدند.

سخرانان مراسم خاکسپاری گفتند خلق‌کرد تا آخرین قطره خون خود پیرو راه آزادیخواهانه و فلسفه رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان باقی خواهد ماند.