دیدار خانواده‌ی "داغ" و "ار" با حزب زحمتکشان کوردستان

خانواده هر دو زندانی مظلوم داغ و عبدالرحمان ار که در زندان هولیر اعتصاب‌غذا کرده‌اند، با حزب زحمتکشان کوردستان دیدار کردند.

خانواده هر دو زندانی مظلوم داغ و عبدالرحمان ار از مقر حزب زحمتکشان کوردستان در هولیر دیدار نموده و تقاضا کردند که برای تامین مطالبات دو زندانی اعتصابی تلاش شود.

مظلوم داغ و عبدالرحمان ار ۶۲ روز است در زندان هولیر علیه فشارهای پ.د.ک در زندان، بدرفتاری با آنان و تحمیل پوشش اجباری در اعتصاب غذا به‌سر می‌برند و وضعیت سلامت هر دوی آنان در خطر است. دیروز خانواده‌های آنان از باکور کوردستان به هولیر آمدند که شامل هریک از شاهین ار و فاطمه ار؛ والدین عبدالرحمان ار و قدرت داغ مادر مظلوم داغ و حمید داغ عموی مظلوم داغ بودند.

آنان دیروز با حزب زحمتشکان کوردستان دیدار کرده و اعلام نمودند که فرزندان آنان از حقوق عادی یک زندانی محروم شده‌اند. نیز خواستار جداکردن آنان از زندانیان داعش شدند.

خواستار احقاق حقوق فرزندان خود هستیم

قدرت داغ مادر مظلوم داغ گفت: خواستاریم فرزندان ما حقوق خود را داشته باشند. دو ماه است در اعتصابند و وضعیتشان خطرناک است و باید هرچه زودتر جایشان را عوض کنند.

فاطمه ار مادر عبدالرحمان ار نیز گفت: فرزندان ما در زندان با درد و عذاب روبرویند و زندگیشان در خطر است. در میان زندانیان داعش نگهداری می‌شوند. از همه نهادهای مرتبط خواستاریم تا در احقاق حقوق آنان همکاری کنند.

از خانواده داغ و ار حمایت می‌کنیم

نیشتمان کمال عضو دفتر سیاسی حزب زحمتکشان اعلام کرد: باید مطالبات زندانیان تامین شود و تحت نظارت حقوق بشر قرار گیرند. نیز گفت: ما مخالف نقض حقوق داغ و ار هستیم. طرف‌های مسئول باید وظایف خود را برای حفظ جان این دو زندانی انجام دهند. مطالبات آنها ساده است و ما نیز حامی خانواده‌ی آنانیم.