مرگ فیلها در زیمبابوه بدلیل تشنگی
بر اساس گزارشها، بزرگترین زیستگاه (ذخیرهگاه) فیل زیمبابوه تحت تأثیر خشکسالی طولانیمدت قرار گرفته و باعث مرگ حدود ۱۰۰ فیل شده است.
بر اساس گزارشها، بزرگترین زیستگاه (ذخیرهگاه) فیل زیمبابوه تحت تأثیر خشکسالی طولانیمدت قرار گرفته و باعث مرگ حدود ۱۰۰ فیل شده است.
صندوق بینالمللی رفاه حیوانات (IFAW) در بیانیهای گفت: «فصل خشک طولانی، چاههای آب را در پارک ملی هوانگ که زمانی رسوبات گل و لای در آن فراوان بود، خشک کرده است.»
IFAW افزود: «گزارش شده است که حداقل ۱۰۰ فیل به دلیل کمبود آب تلف شدهاند.»
پارک ملی هوانگ ۱۴۶۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد و تقریباً ۴۵۰۰۰ فیل را در خود جای داده است.
IFAW گفت: «این پارک دارای ۱۰۴ چاه با گمانههای خورشیدی است، اما طبق مدیریت پارک، این گمانهها برای مقابله با دمای شدید که نقاط آب را خشک میکند و حیوانات وحشی را مجبور به سفر مسافتهای طولانی برای یافتن آب و غذا میکند، کافی نیست.»
سپتامبر گذشته، سازمان مدیریت پارکها و حیات وحش زیمبابوه گزارش داد که "تعداد زیادی از حیوانات" پارک ملی را برای جستجوی آب و غذا در بوتسوانا، کشور همسایه ترک کردهاند.
به گفته فیلیپ کوواوگا، کارشناس IFAW، مرگ و میر احتمالی حیوانات در نتیجه این امر دانست؛ «باید به عنوان نشانه ای از مشکلات پیچیده و عمیق که حفاظت از منابع طبیعی منطقه را تهدید می کند و با تغییرات آب و هوایی بدتر می شود.»
بر اساس گزارش IFAW که نسبت به "پدیده تکرار شونده" هشدار داد، بیش از ۲۰۰ فیل در سال ۲۰۱۹ در زیمبابوه مردند.
به گفته کارشناسان حفاظت از زیمبابوه، حدود ۱۰۰۰۰۰ فیل، دومین جمعیت پَچیدِرم جهان، و دو برابر ظرفیت نظری پارکهای آن، در زیمبابوه زندگی میکنند.
هیئت بین دولتی تغییرات آب و هوایی (IPCC) آفریقای جنوبی را به عنوان منطقهای طبقهبندی میکند که بدلیل گرمایش شدید و کاهش بارندگی ناشی از گرم شدن کره زمین تهدید میشود.