«اداره خودمدیریتی به الگویی برای کل جهان تبدیل شده است»

لیلا ساروخان و دکتر علی ثابت اظهار داشتند که مقاومت مردم منطقه در سد تشرین در برابر حملات دولت ترکیه است و خاطرنشان کردند که نیروهای ق‌س‌د به همراه مردم خود برای حفاظت از دستاوردهای منطقه، مقاومتی تاریخی را به پیش می‌برند.

از سال ۲۰۱۱، مردم منطقه شمال و شرق سوریه بدون هیچ تبعیضی بین خلق‌های عرب، سریانی، ارمنی، کورد و غیره، با بی‌رحمی دولت اشغالگر ترکیه روبرو بوده‌اند. با این هدف که حفاظتی برای مردم منطقه شمال و شرق سوریه ایجاد شود، نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) در سال ۲۰۱۵ تأسیس شد. همچنین ق‌س‌د به پناهگاهی برای همه خلق‌ها تبدیل شد و با هدفی واحد در برابر دشمن برای حفاظت از همه مردم منطقه شمال و شرق سوریه قیام کردند. یگان‌های مدافع زنان (ی‌پ‌ژ) و یگان‌های مدافع خلق (ی‌پ‌گ) با همکاری یکدیگر، بسیاری از شهرهای اشغال شده مانند رقه، دیرالزور و غیره را از دست تبهکاران نجات دادند.

لیلا ساروخان، رئیس مشترک شورای اقتصاد و کشاورزی منطقه شمال و شرق سوریه و دکتر علی ثابت در رابطه با حملات دولت ترکیه به شمال و شرق سوریه و مقاومت مردم در برابر این حملات، با خبرگزاری فرات (ANF) صحبت کردند.

لیلا ساروخان گفت: «اداره خودمدیریتی دموکراتیک در مسیر همزیستی همه خلق‌ها در نهادها و شوراهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، باعث ایجاد وحدت بین همه خلق‌ها شد. این سیستم که به الگویی برای کل جهان تبدیل شد، باعث شد که دولت اشغالگر ترکیه تلاش‌های خود را برای نابودی این مدیریت افزایش دهد. برای شکست این تلاش‌ها نیز نیاز به نیروی نظامی بود که خلق‌ها را در خود جای دهد. ق‌س‌د تأسیس شد، آن هم با هدفی واحد و روحیه‌ای واحد در برابر دشمن مقاومت کرد تا از خاک و دستاوردهایی که به یمن خون شهدا به دست آمده بود، محافظت کند. همچنین خواسته آنها این است که مردم منطقه را از شکنجه داعش و دولت اشغالگر ترکیه دور کنند.

«دولت ترکیه، سیستم اداره خودمدیریتی را خطری برای خود می‌بیند»

مبارزان ما اکنون در سد تشرین در برابر دولت اشغالگر ترکیه که چشم طمع به خاک منطقه شمال و شرق سوریه دارد و برای اشغال این خاک از سنگین‌ترین فناوری‌هایش علیه مبارزان ق‌س‌د استفاده می‌کند، مقاومتی تاریخی را به پیش می‌برند و تا این لحظه نیز مبارزان ما از هر خلقی (ملتی) نماد پیروزی را برافراشته‌اند. دولت ترکیه با بهانه‌های زیادی می‌جنگد تا اداره خودمدیریتی را در منطقه شمال و شرق سوریه نابود کند، زیرا می‌داند که سیستم اداره خودمدیریتی به الگویی برای همه سیستم‌های جهان تبدیل شده است. این نیز خطری مستقیم برای سیستم کثیف دولت ترکیه است. به همین دلیل نیز دولت اشغالگر ترکیه تلاش‌های خود را روز به روز افزایش می‌دهد و سد تشرین را هدف قرار می‌دهد تا اداره خودمدیریتی را از بین ببرد. دولت اشغالگر ترکیه می‌داند که سد تشرین محل اقتصادی است که مردم بر اساس آن زندگی می‌کنند و منبع اصلی است. در عین حال آب سد تشرین پایه آبیاری زمین‌های کشاورزی و برق است.

دستاوردهایی که قبلاً توسط ق‌س‌د و مردم به دست آمده بود، روحیه بسیار قوی به مردم منطقه شمال و شرق سوریه داد. در این اواخر ارتباط مظلوم عبدی، رئیس کل نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) با مدیریت هیئت تحریرالشام با این هدف بود که دیگر حملات به این منطقه متوقف شود و جنایات نسل‌کشی علیه مردم کورد در منطقه شمال و شرق سوریه پایان یابد. این امر نشان می‌دهد که ما همیشه به نیروهای نظامی نیاز داریم تا بتوانیم از خود در برابر حملات دولت اشغالگر ترکیه دفاع کنیم و این نیز به عنوان پیامی در سطح جهانی نشان داده می‌شود. نمونه آن نیز مدل اداره خودمدیریتی است که قدرت آن مکفی حل کلی مشکلات خاورمیانه می‌باشد.»

«روحیه و مقاومت مردم منطقه، منشأ خود را از رهبر عبدالله اوجالان می‌گیرد»

همچنین دکتر علی ثابت اظهار داشت که دولت اشغالگر ترکیه می‌خواهد سد تشرین را اشغال کند و از این طریق اشغالگری خود را در کل منطقه شمال و شرق سوریه گسترش دهد. دکتر علی ثابت گفت: «دولت ترکیه می‌داند که سد تشرین منبع اصلی ادامه حیات مردم منطقه است. اما اداره خودمدیریتی با تمام تلاش‌های نظامی خود در سد تشرین مقاومت می‌کند، این مقاومت نه تنها برای حفاظت از خاک منطقه شمال و شرق سوریه است، بلکه برای حفاظت و صلح همه مردمی است که در خاک سوریه زندگی می‌کنند. زیرا این سیاست کثیف دولت اشغالگر ترکیه مشخص است و می‌خواهد کل خاک سوریه را تحت سلطه خود درآورد. این نیز باعث شد که مردم منطقه با همه مولفه‌های (خلق‌های) خود در کنار مبارزان ق‌س‌د و ی‌پ‌ژ بایستند و آنها نیز مقاومت کنند تا دولت اشغالگر ترکیه منابع زندگی آنها را هدف قرار ندهد و اشغال نکند. روحیه مردم منطقه شمال و شرق سوریه برای حفاظت از موجودیت خود و حمایت از نیروهایش ق‌س‌د، در واقع منشأ خود را از اندیشه و فلسفه رهبر عبدالله اوجالان می‌گیرد. با این فلسفه همچنین می‌بینیم که چگونه مردم کورد صاحب قدرت و دموکراسی شده‌اند.»