حمله داعش در دیرالزور قبل از وقوع خنثی شد: ۱ تبهکار کشته شد

نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) به یمن گزارشات مردمی، نقشه حمله تبهکاران داعش را در شرق دیرالزور خنثی کردند؛ در این عملیات، ۱ تبهکار کشته شد.

نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د)، با پشتیبانی مردم محلی، نقشه حمله تبهکاران داعش را در شهرک درانج در شرق دیرالزور خنثی کردند. در این حادثه، ۱ تبهکار کشته شد و عملیاتی برای دستگیری تبهکاران دیگر آغاز شد.

بر اساس بیانیه مرکز اطلاع‌رسانی و مطبوعاتی ق‌س‌د، روز شنبه، به دنبال گزارشی از سوی مردم منطقه، نیروهای امنیتی به منطقه‌ای که فعالیت‌های مشکوک در آن مشاهده شده بود، اعزام شدند. نیروها به سرعت یک حلقه امنیتی ایجاد کردند و در درگیری‌ای که پس از متوجه شدن کمین از سوی تبهکاران داعش رخ داد، یک تبهکار را کشتند. تبهکاران دیگر از محل درگیری گریختند.

در این بیانیه آمده است که تبهکاران قصد داشتند با قرار دادن مین و مواد منفجره دست‌ساز در مناطقی که نیروهای ق‌س‌د مستقر بودند، حمله کنند؛ پس از درگیری، عملیات گسترده جستجو و پاکسازی در منطقه آغاز شد.

مرکز اطلاع‌رسانی و مطبوعاتی ق‌س‌د تاکید کرد که حساسیت و همکاری مردم منطقه نقش حیاتی در جلوگیری از این حادثه داشته است. در این بیانیه آمده است: «با حمایت مردم محلی، توانایی‌های عملیاتی سازمان تروریستی محدود و نقشه‌های آن خنثی می‌شود. این همکاری، ثبات منطقه را تقویت می‌کند.»

در پایان بیانیه، اعلام شد که عملیات علیه هسته‌های مخفی داعش بی‌وقفه ادامه خواهد داشت.