پیکر مبارز ق‌س‌د صالح محمود البِشو به خاک سپرده شد

پیکر صالح محمود البشو، مبارز ق‌س‌د که در جریان مقاومت سد تشرین به شهادت رسیده بود، در تِل‌حَمیس به خاک سپرده شد. در این مراسم، یاد شهید عبدالحلیم العبدالله، مبارز ق‌س‌د، گرامی داشته شد.

مراسم خاکسپاری شهدا

صدهاتن از اهالی شهر تل‌حمیس و حومه آن و اعضای نهادهای جامعه مدنی و احزاب سیاسی، پیکر صالح محمود البشو، مبارز نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) را در آرامستان شهدای این شهر به خاک سپردند. شهید صالح روز ۲۵ ژانویه ۲۰۲۵ در جریان مقاومت در سد تشرین به شهادت رسیده بود. همچنین برای شهید عبدالحلیم العبدالله که در روز ۲ فوریه ۲۰۲۵ به شهادت رسیده بود، مراسم غیابی برگزار شد.

مراسم با انجام یک دقیقه سکوت جهت ادای احترام به یاد شهدا آغاز شد. سپس خالد النایِف، رئیس مشترک مجلس خانواده‌های شهدای شهر تل‌حمیس، سخنرانی کرد و به خانواده‌های تمامی شهدای شمال و شرق سوریه به ویژه خانواده‌های این دو شهید تسلیت گفت و افزود: «ما به خانواده‌های هر دو شهید تسلیت می‌گوییم. این دو مبارز در راه برقراری امنیت، ثبات و زندگی مسالمت‌آمیز جان خود را فدا کردند.»

سپس ملا معتَز، رئیس مشترک شورای دینی شهر تل‌حمیس، سخنرانی کرد و گفت: «ما هر روز شهدا را به خاک می‌سپاریم و به جهان می‌گوییم که دشمنان نمی‌توانند وارد خاک شمال و شرق سوریه شوند. ما به راه مبارزه و فداکاری ادامه خواهیم داد.»

در پایان مراسم مشخصات شهدا قرائت و به خانواده‌های ایشان تقدیم شد. پیکر شهید صالح محمود البشو همراه با هلهله مادران به خاک سپرده شد.