تصویر

سمینار برای جانبازان جنگ در مورد توطئه ۱۵ فوریه

فدراسیون جانبازان به مناسبت سالگرد توطئه بین‌المللی ۱۵ فوریه، سمیناری را برای جانبازان جنگ منطقه شدادی برگزار کرد. در این سمینار یاد شهدای ماه فوریه نیز گرامی داشته شد.

به مناسبت بیست و ششمین سالگرد توطئه بین‌المللی ۱۵ فوریه علیه رهبر آپو، دیروز سمیناری توسط فدراسیون جانبازان شمال و شرق سوریه برای جانبازان جنگ منطقه شدادی برگزار شد.

بسیاری از جانبازان جنگ در این سمینار شرکت کردند. سمینار توسط عضو فدراسیون جانبازان شمال و شرق سوریه، لالَش ایزدی ارائه شد.

پس از یک دقیقه سکوت بمنظور ادای احترام به یاد شهدا، لالش ایزدی در ابتدای سخنان خود، در شخص مدیران جانبازان جنگ، سُرخین روژهلات و آزادی دِرک که در ۱۱ فوریه ۲۰۲۴ در قامشلو در حمله دولت اشغالگر ترکیه به شهادت رسیدند، یاد همه شهدای ماه فوریه را گرامی داشت.

لالش ایزدی در سخنان خود اظهار داشت که اساساً جانبازان جنگ بخشی از مبارزه هستند که برای آزادی جسمانی رهبر آپو در صفوف مقدم مقاومت قرار دارند و گفت: «رهبر آپو ارزش و نقش‌های مهمی به جانبازان داده است. رهبری، جانبازان را به عنوان شهدای زنده توصیف کرده است. برای اینکه بتوانیم لایق زحمات رهبر آپو و شهدا باشیم، باید به نقش خود عمل کنیم. همچنین از نظر ایدئولوژیک و سازمانی، موضع جانبازان باید مشخص باشد.»

لالش ایزدی در ادامه سخنان خود ابراز داشت که توطئه بین‌المللی که وارد بیست و ششمین سال خود می‌شود، با روش‌های مختلف و حملات گوناگون دولت اشغالگر ترکیه ادامه دارد و گفت: «در شمال و شرق سوریه علیه خلق‌های آزادیخواه، همچنین در باکور کوردستان علیه اراده مردم و در باشور کوردستان علیه مبارزان حقیقت، حملات بی‌وقفه ادامه دارد. ما باید با اراده و عزم راسخ در برابر این حملات بایستیم.»

عضو فدراسیون جانبازان شمال و شرق سوریه، لالش ایزدی، به کنش‌های اعتراضی علیه توطئه بین‌المللی که در شمال و شرق سوریه برگزار می‌شود، اشاره کرد و گفت: «به عنوان رفقای جانباز جنگ، با تمام توان در این کنش‌ها شرکت خواهیم کرد. ما یاد و خاطره همه شهدای خود و به ویژه شهدای خود را که با شعار 'شما نمی‌توانید خورشید ما را تاریک کنید' در اطراف رهبری ما حلقه‌ای از آتش بودند، با احترام و امتنان فراوان گرامی می‌داریم و در برابر یاد همه آنها ادای احترام می‌کنیم. ما قطعا با مبارزه و مقاومت، آزادی جسمانی رهبری خود را محقق خواهیم کرد.»

پس از سخنرانی، فیلمی مستند در مورد توطئه ۱۵ فوریه پخش شد. سمینار با شعار «بدون رهبری زندگی میسر نیست» به پایان رسید.