نشست خلق در دارمشتات: باید مبارزات را سازماندهی کنیم
در نشست خلقی که درباره فراخوان ۲۷ فوریه رهبر آپو برگزار شد، اعلام شد که برای بینتیجه نماندن مبارزاتی که رهبر آپو آغاز کرده است، باید تمامی طیفهای جامعه سازماندهی شده و دست رهبر آپو تقویت شود.
در نشست خلقی که درباره فراخوان ۲۷ فوریه رهبر آپو برگزار شد، اعلام شد که برای بینتیجه نماندن مبارزاتی که رهبر آپو آغاز کرده است، باید تمامی طیفهای جامعه سازماندهی شده و دست رهبر آپو تقویت شود.
در شهر دارمشتات آلمان در رابطه با فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک ۲۷ فوریه رهبر آپو، نشست خلق برگزار شد. عمر گونَش، وکیل رهبر آپو، و سیاستمداران ضیاء پیر و نوران ایمیر در این نشست که در مرکز جامعه دموکراتیک کورد دارمشتات برگزار شد، حضور داشتند.
نشست با انجام یک دقیقه سکوت جهت ادای احترام به یاد شهدای آزادی کوردستان آغاز شد. سپس عمر گونش سخنرانی کرد.
عمر گونش: ترکیه باید وارد روند دموکراتیک شدن شود
گونش اعلام کرد که ترکیه از روی اجبار وارد این راه شده است و به دلیل ترس خود از یک سو به سیاست نسلکشی متوسل شده و از سوی دیگر روند دموکراتیک شدن را پیش میبرد. گونش افزود: «آقای اوجالان در دیدار اعلام کرد: «من از سال ۱۹۹۳ به بعد میگویم که اگر این دولت مسئله کورد را از راههای دموکراتیک حل نکند، صرف نظر از تجزیه، نخواهد توانست حتی در آناتولی نیز بماند.» همچنین باید آموزش کوردی در دستور کار قرار گیرد و همهجا به مرکز آموزش کوردی تبدیل شود.»
ضیاء پیر: باید با سیاست مدنی تمامی طیفهای جامعه را سازماندهی کنیم
ضیاء پیر نیز در سخنرانی خود گفت: «باید خوانشی صحیح از فراخوان رهبر آپو داشته باشیم. زمانیکه این جنبش با ۳ نفر آغاز شد، موجودیت ۴۰ میلیون کورد پذیرفته نمیشد و به ویژه در کشوری نظیر ترکیه به جز روش مبارازه مسلحانه امکان نداشت که خلق بتواند موجودیت خود را بقبولاند. اما امروز این جنبش خلق نهادینه شده است و ورزش، دیپلماسی، هنر، بهداشت و ادبیات پیشرفت کرده است. اکنون فراتر از سلاح، با ابزارهای مدنی مبارزه انجام میشود. به همین دلیل مبارزات کوردها متحول گشته و مبارزات مسلحانه به سیاست متحول شده است. باید مبارزاتی را که آقای اوجالان آغاز کرده است، بینتیجه نگذاریم و از آن صیانت نماییم. ما دیگر فرصتی برای از دست دادن ۵۰ یا ۱۰۰ سال دیگر نداریم.»
نوران ایمیر: تقویت دست آقای اوجالان یک مسئولیت تاریخی است
سیاستمدار نوران ایمیر نیز تاکید کرد که باید دولت ترکیه و تمامی نیروهای وابسته به آن، اراده این خلق را به رسمیت شناخته و وارد یک روند تحول شوند و افزود: «تحول و متحول شدن اجتنابناپذیر است. ارادهای که آقای عبدالله اوجالان ایجاد کرده است، نه صرفا یک فکر و فراخوان، بلکه در عین حال تمثیلگر یک نیروی سیاسی است. این اراده به میزانی که درهای صلح را بگشاید، به همان اندازه نیرومند است. ما باید از این اراده صیانت کنیم، ندای آن را به همه جا برسانیم و دست او را تقویت نماییم. اگر میخواهیم در راه صلح، عدالت و آزادی پیشرفت کنیم، باید به این اراده گوش سپرده و حمایت از آن یک مسئولیت تاریخی است.»