نوروز در لینز با شور و شوق فراوان جشن گرفته شد
نوروز در شهر لینز اتریش با شور و شوق فراوان جشن گرفته شد.
نوروز در شهر لینز اتریش با شور و شوق فراوان جشن گرفته شد.
در این مراسم که با یک دقیقه سکوت به یاد شهدای آزادی کوردستان آغاز شد، هفتاد و ششمین سالگرد زادروز رهبر آپو گرامی داشته شد.
معاون شهردار شهر لینز، تینا بلوشل نیز در جشن نوروز شرکت کرد و نوروز را به همگان تبریک گفت. تینا بلوشل با یادآوری اینکه بیش از ۱۵۰ فرهنگ در اتریش علیا با هم زندگی میکنند، حضور کوردها در این منطقه را مایه خوشحالی دانست و از طرف شهردار لینز، دیتمار پرامر نیز نوروز را به مردم کورد تبریک گفت.
روسای مشترک جامعه آزاد، احمد زیرک و دیلَک کاراهان نیز به روی صحنه رفتند و به مردم سلام کردند. روسای مشترک گفتند: «مردم کورد مردمی است که خود را با نوروز آفرید و آزاد کرد. امسال با فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک رهبر آپو، نوروز معنای بیشتری یافت و برای مردم کورد به یک روحیه قوی تبدیل شد. به همین دلیل، همانطور که امروز در اینجا میبینیم، در سراسر جهان مردم به میدانهای نوروز سرازیر شدهاند.» روسای مشترک خاطرنشان کردند که آزادی جسمانی رهبر آپو باید فورا محقق شود.
در این جشن، شعار «زنده باد رهبر آپو» بارها سر داده شد. هنرمندان روتیندا، آگرِ ژیان، سیمار، آزاد بدران، گروه دَم، گروه روژاوا و ابراهیم آغدات هنر خود را ارائه کردند.